iTunes-diagnostiikan tietojen kerääminen ja käyttäminen iTunesin Windows-versiossa

iTunesin Windows-versio sisältää iTunes-diagnostiikan. Sitä voi käyttää monenlaisten ongelmien tunnistamiseen.

iTunes-diagnostiikka kerää ja näyttää tietoja tietokoneesta, mutta se ei korjaa ongelmia. Käytä iTunes-diagnostiikan antamia tietoja ongelmien tunnistamiseen. Ratkaise ongelma sen jälkeen iTunes-diagnostiikassa tai alla olevassa lisätieto-osiossa olevien artikkeleiden avulla tai pyydä lisäohjeita Apple-neuvojalta.

Suorita iTunes-diagnostiikka

1. Varmista, että tietokoneessasi on iTunesin uusin versio.

2. Avaa iTunes.

3. Valitse iTunes-ikkunan ylälaidan valikkoriviltä Ohje > Suorita vianmääritys.

4. Valitse yksi tai useampi testi ja klikkaa sitten Seuraava.

5. Suorita testit. Sitä mukaa kun testit valmistuvat, näyttöön saattaa tulla linkkejä tukiartikkeleihin, joiden avulla voit yrittää ratkaista ongelmat.

Tulosten tallentaminen

Kun testit on suoritettu, näyttöön tulee tulosten yhteenveto.

• Jos haluat kopioida yhteenvedon toisessa ohjelmassa käyttöä varten, klikkaa Kopioi leikepöydälle. Voit tämän jälkeen liittää yhteenvedon toiseen ohjelmaan tai tekstieditoriin.

• Jos haluat tallentaa yhteenvedon tietokoneeseesi, valitse Tallenna. Tiedostot, joiden nimet ovat iTunes Diagnostics.rtf ja iTunes Diagnostics.spx, tallennetaan tietokoneeseen. Voit tarkastella RTF-tiedostoa tekstieditorilla ja antaa molemmat tiedostot Apple-neuvojalle.

Näin saat apua

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.