iPod: een VoiceOver-taal selecteren voor afzonderlijke nummers

Lees hier hoe je een VoiceOver-taal selecteert voor afzonderlijke nummers op je iPod.

Met VoiceOver kun je de namen van nummers, artiesten en afspeellijsten laten uitspreken wanneer je naar materiaal luistert op bepaalde iPod-modellen. Meer informatie over hoe je VoiceOver inschakelt.

Je kunt een standaardtaal voor VoiceOver selecteren op het tabblad 'Samenvatting' wanneer de iPod is verbonden met iTunes. Je kunt ook een VoiceOver-taal instellen voor afzonderlijke nummers die in plaats van de standaardtaal wordt gebruikt. Lees de onderstaande stappen voor meer informatie over het instellen van een specifieke VoiceOver-taal voor geselecteerd materiaal in je iTunes-bibliotheek.

1. Open iTunes en selecteer het nummer, het audioboek of de podcast waarvoor je een specifieke VoiceOver-taal wilt instellen.

2. Kies 'Archief' > 'Toon info' nadat je het onderdeel hebt geselecteerd.

3. Selecteer het tabblad 'Opties' en kies een VoiceOver-taal voor dit materiaal.

4. Klik op 'OK'.

Taalselectie

Als de optie 'VoiceOver-taal' niet zichtbaar is, is VoiceOver mogelijk niet ingeschakeld in iTunes of wordt VoiceOver niet ondersteund op je iPod-model.