Talen

Een iPhone zonder een draadloos serviceplan gebruiken

Als u uw iPhone vervangt door een nieuwer model, kunt u nog steeds uw oude iPhone gebruiken zonder een actieve mobiele service.

Volg deze stappen om uw iPhone te gebruiken zonder een draadloos serviceplan:

1. Plaats de simkaart van uw nieuwe, geactiveerde iPhone of een simkaart waarmee de iPhone oorspronkelijk werd geactiveerd.
  2. Verbind de iPhone met iTunes op een computer met een actieve internetverbinding.

Zodra iTunes het apparaat activeert, kunt u de iPhone gebruiken alsof het een iPod touch was.

Additional Information

Opmerking: u dient dit proces mogelijk te herhalen nadat u het apparaat hebt bijgewerkt of hersteld.

Laatst gewijzigd op: 19-jul-2011
Nuttig?
Ja
Nee
  • Last Modified: 19-jul-2011
  • Article: HT3406
  • Views:

• Rating:

(1 reacties)