Om sikkerhetsinnholdet i QuickTime MPEG-2-avspillingskomponenten

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i QuickTime MPEG-2-avspillingskomponenten.

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelige. Du finner mer informasjon om Apple-produktsikkerhet på nettstedet for Apple-produktsikkerhet.

Hvis du vil ha mer informasjon om PGP-nøkkelen for Apple-produktsikkerhet, kan du lese «Slik bruker du PGP-nøkkelen for Apple-produktsikkerhet

Der det er mulig, brukes CVE-ID-er som henvisning for ytterligere informasjon om svakhetene.

Mer informasjon om andre sikkerhetsoppdateringer finnes her: Apple sikkerhetsoppdateringer.

QuickTime MPEG-2-avspillingskomponenten.

• QuickTime MPEG-2 Playback Component for Windows

CVE-ID: CVE-2009-0008

Tilgjengelig for: Windows Vista, XP SP2 og SP3

Virkning: Visning av en skadelig filmfil kan føre til at et program avsluttes uventet eller at vilkårlig kode utføres

Beskrivelse: Det er et problem med inndatakontroll i QuickTime MPEG-2-avspillingskomponenten for Windows. pning av en skadelig filmfil kan føre til at et program avsluttes uventet eller at vilkårlig kode utføres. Denne oppdateringen løser problemet ved å gjennomføre ytterligere kontroll og godkjenning av MPEG-2-filer. Dette problemet påvirker ikke systemer som kjører Mac OS X. Takk til Richard Lemon fra Code Lemon for rapportering av dette problemet.

QuickTime MPEG-2-avspillingskomponenten blir ikke installert som standard, og leveres separat fra QuickTime. Detaljer er tilgjengelige via http://www.apple.com/quicktime/mpeg2/. Hvis du har betalt for og lastet ned en tidligere versjon av QuickTime MPEG-2-avspillingskomponenten fra Apple Store, kan du laste ned den oppdaterte versjonen gratis.

Trinnene som må utføres for å fastslå om et system har den oppdaterte versjonen, er oppført her. Versjonsnummeret på den oppdaterte versjonen av QuickTime MPEG-2-avspillingskomponenten for Windows er 7.60.92.0.

Viktig: Informasjon om produkter som ikke er produsert av Apple, oppgis kun for informasjonsformål og utgjør ikke noen godkjenning eller anbefaling fra Apple. Du kan kontakte leverandøren for å få mer informasjon.