Apple-näytön sarjanumeron tarkistaminen

Lue, miten voit tarkistaa Apple Studio Displayn, Apple Pro Display XDR:n, Thunderbolt Displayn tai Apple Cinema Displayn sarjanumeron.

Katso ensin täältä

Apple-näytön sarjanumeron voi tarkistaa eri tavoin:

• Macista, kun näyttö on yhdistetty: valitse Omenavalikko  > Tietoja tästä Macista, klikkaa Järjestelmäraportti ja klikkaa sitten Grafiikka/näytöt.

• Tuotteen alkuperäisestä pakkauksesta.

Löydät sarjanumeron myös muista sijainneista, kuten näytöstä tai jalustasta, alla kuvatulla tavalla.

Apple Studio Display

Löydät Studio Displayn sarjanumeron seuraavista paikoista:

• Näytön jalustan pohjasta: voit tarkastella sarjanumeroa pitämällä kiinni näytön sivuista ja asettamalla näytön varovasti etupuoli alaspäin pehmeän ja puhtaan pyyhkeen tai liinan päälle.

studio-display-serial-number-location-stand
  • VESA-kiinnityssovittimen pohjasta:

studio-display-serial-number-location-vesa

Apple Pro Display XDR

Löydät Pro Display XDR:n sarjanumeron näytön takana olevasta näytön keskiöstä. Lue, miten voit irrottaa Pro Display XDR:n Pro Standista tai VESA-kiinnityssovittimesta.

pro-display-xdr-sn-location-diagram

Thunderbolt Display ja Apple Cinema Display

Löydät näytön sarjanumeron seuraavista paikoista:

• Näytön jalustasta: voit tarkastella sarjanumeroa pitämällä kiinni näytön sivuista ja asettamalla näytön varovasti etupuoli alaspäin pehmeän ja puhtaan pyyhkeen tai liinan päälle.

thunderbolt-display-sn-location-diagram
  • Alkuperäisestä kuitista (tai laskusta).

• Saranamekanismista: Jalusta on poistettava, jotta saranamekanismissa oleva sarjanumero näkyisi. Haluat ehkä tarkistaa sarjanumeron tällä tavalla, jos alkuperäinen jalusta on poistettu valinnaisen VESA-kiinnityssovittimen asennusta varten.

Lisätietoja

Lue lisätietoja siitä, miten sarjanumero löytyy muista Apple-tuotteista.