Talen

Archived - Software-updates voor Apple TV

Dit artikel beschrijft de wijzigingen in de software-update 2.0 en hoger voor Apple TV. Ontdek hier hoe u de software van Apple TV bijwerkt.

Dit artikel is gearchiveerd en wordt niet meer bijgewerkt door Apple.

Raadpleeg de eigenschappen van de software-update 3.0.2 voor Apple TV in de onderstaande tabel:

Verbeteringen aan connectiviteit, prestaties en media Apple TV Software-update 3.0.2 bevat verbeteringen voor Genius-afspeellijsten, MobileMe-fotogalerijen, iTunes U-inhoud, Internetradio en andere mediafuncties. De update bevat eveneens verbeteringen op het gebied van prestaties en connectiviteit voor Apple TV.

Raadpleeg de eigenschappen van de software-update 3.0.1 voor Apple TV in de onderstaande tabel:

Tijdelijke verdwijning van inhoud Werk bij en voorkom dat inhoud tijdelijk verdwijnt totdat die opnieuw wordt gesynchroniseerd

Raadpleeg de eigenschappen van de software-update 3.0 voor Apple TV in de onderstaande tabel:

Opnieuw ontworpen gebruikersinterface Navigeren doorheen uw favoriete inhoud is nog gemakkelijker en sneller.
iTunes Extra's Verbazingwekkende extra inhoud in schermvullende weergave voor bepaalde films waaronder verwijderde scènes, interviews en interactieve galerijen.
iTunes LP Verbazingwekkende extra inhoud in schermvullende weergave voor bepaalde muziekalbums waaronder video's met live optredens, songteksten, illustraties, albumteksten, interviews, foto's en meer.
Genius-mixen Geniet van eindeloze mixen van de nummers uit uw iTunes-bibliotheek die goed bij elkaar passen.
Internetradio Blader doorheen de duizenden kanalen en geniet ervan rechtstreeks op uw tv. Markeer uw favoriete kanalen om die later te beluisteren.
Lokale muziek zoeken Zoek uw lokale muziekbibliotheek met enkele klikken van de afstandbediening.
Gebeurtenissen en Gezichten van iPhoto Vereenvoudig het zoeken naar uw favoriete foto's in iPhoto.
YouTube in HD Geniet van honderdduizenden YouTube-video's in een verbazingwekkende HD-kwaliteit.

Raadpleeg de eigenschappen van de software-update 2.4 voor Apple TV in de onderstaande tabel:

Vingerbediening via Remote Beheer uw Apple TV met eenvoudige vingerbewegingen via het programma Remote. Deze functie vereist dat Remote 1.3 is geïnstalleerd op een iPhone of iPod touch met iOS 3.0.
Zoeken met Flickr Zoek op bijschriften van Flickr-foto's om interessante, recent bijgewerkte foto's te vinden. Sla de zoekacties op om nieuwe foto's snel te vinden of om die te gebruiken als schermbeveiliging voor de Apple TV.
Nieuwe weergaveopties Bekijk films per Genre, Film of Onbekeken. Bekijk tv-programma's en podcasts Op datum, per Show of Onbekeken.
Bijgewerkte transport- en hoofdstukmodi Tijdens het afspelen van een video klikt u rechts of links om vooruit of terug te spoelen. Extra klikken verhogen de snelheid. Klik omlaag om hoofdstukmarkeringen weer te geven.

Raadpleeg de functies van de software-update 2.3.1 voor Apple TV in de onderstaande tabel:

Netwerktest Netwerktest verstuurt informatie over uw internetverbinding naar Apple om de downloadprestaties te verbeteren.

Raadpleeg de functies van de software-update 2.3 voor Apple TV in de onderstaande tabel:

AirTunes Streaming via Apple TV Muziek kan via AirTunes naar Airport Express-luidsprekers of andere Apple TV's in uw huis worden gestreamd.
Afstandsbedieningen van andere fabrikanten Apple TV kan nu andere afstandsbedieningen herkennen en die gebruiken naast de Apple Remote.
Afspeellijsten Afspeellijsten in iTunes met films, tv-programma's, podcasts en muziekvideo's kunnen nu op Apple TV worden weergegeven.
Regelaar voor het muziekvolume Ondersteuning voor het muziekvolume in Muziek.

Raadpleeg de functies van de software-update 2.2 voor Apple TV in de onderstaande tabel:

Tv-programma's in HD Schaf de meest toonaangevende tv-programma's in HD aan in de iTunes Store. (Uitsluitend in VS)
Zoek naar films per acteur en regisseur Zoek naar films in de iTunes Store per acteur en regisseur. Selecteer "Meer" op de filmpagina en zoek in de lijst met acteurs en regisseurs aan de linkerkant om andere films van die persoon te vinden.
Hoofdstukselectie, geluid en ondertitels instellen Terwijl u een film afspeelt, houdt u de afspeel-/pauzeknop ingedrukt om toegang te krijgen tot de hoofdstukselectie en het scherm voor het instellen van het geluid en de ondertitels. Het scherm toont de opties die voor de huidige film beschikbaar zijn.
Filmbeschrijving Druk op Omhoog terwijl u een film afspeelt om een beschrijving van die film weer te geven.
Genius-afspeellijsten Om een Genius-afspeellijst aan te maken die gebaseerd is op het huidige nummer, houdt u de afspeel-/pauzeknop ingedrukt om het contextueel menu op te roepen en selecteert u Start Genius. Opmerking: de Genius-functie moet eerst in iTunes 8.0.1 ingeschakeld zijn en gesynchroniseerd worden met de Apple TV.
On-The-Go-afspeellijsten Om het huidige muzieknummer toe te voegen aan een On-The-Go-afspeellijst, houdt u de afspeel-/pauzeknop ingedrukt om het contextueel menu op te roepen en selecteert u Voeg toe aan On-The-Go.
Muziekvideo's in afspeellijsten Maak afspeellijsten in iTunes met uw favoriete muziekvideo's en nummers. Speel die af op de Apple TV en laat die continu spelen.
Stand-bymodus van de Apple TV In het hoofdmenu drukt u op de afspeel-/pauzeknop gedurende ongeveer drie seconden (of gaat u naar Instellingen > Standby).
Verbeteringen aan de veiligheid Details zijn beschikbaar in dit artikel.

Raadpleeg de functies van de software-update 2.1 voor Apple TV in de onderstaande tabel:

Verlanglijst voor films Selecteer Meer in de detailpagina van de film en selecteer vervolgens Voeg toe aan verlanglijst om een film te markeren die u later wilt huren of aanschaffen.
Ondersteuning voor het programma Remote Bepaal wat u afspeelt op uw Apple TV met Remote, het gratis programma voor iPhone en iPod touch.
AirTunes-ontvanger Stream AirTunes naar de Apple TV vanaf iTunes, inclusief gesynchroniseerde audio in het volledige huis.
Fotokiezer Zoek uw foto's of foto's uit Flickr of MobileMe in een rooster of in een schermvullende weergave.
Beschermde MobileMe-albums Krijg toegang tot beschermde MobileMe-albums via Apple TV.
Bladeren doorheen Podcasts op video en audio U kunt nu bladeren doorheen podcasts in de iTunes Store op video of audio om zo sneller toegang te krijgen tot tienduizenden podcasts.
Verbeteringen aan de veiligheid Details zijn beschikbaar in dit artikel.

Functies van de software-update 2.0 voor Apple TV:

• In de VS kunt u films huren in de iTunes Store in Standard Definition en een verbazingwekkende High Definition met Dolby Digital 5.1 surround sound rechtstreeks via Apple TV.
  • Schaf tv-programma's, muziek en muziekvideo's aan op Apple TV. Deze worden automatisch gesynchroniseerd met uw computer.
  • Zoek in en geniet van het podcastoverzicht in de iTunes Store met meer dan honderdduizend video- en audiopodcasts.
  • Bekijk foto's uit de .Mac- en Flickr-galerijen.
  • Speel uw iTunes-inhoud af op het geluidssysteem dat verbonden is met uw Apple TV via AirTunes.

Belangrijk: informatie over producten die niet door Apple zijn vervaardigd, wordt alleen verstrekt voor informatiedoeleinden en vormt geen aanbeveling of goedkeuring van Apple. Neem contact op met de verkoper voor verdere informatie.

Laatst gewijzigd op: 25-okt-2013
Nuttig?
Ja
Nee
  • Last Modified: 25-okt-2013
  • Article: HT3187
  • Views: