Kielet

Archived - Tietoja Apple TV:n ohjelmistopäivityksistä

Tässä artikkelissa kuvataan Apple TV -ohjelmistopäivitys 2.0:n ja uudempien tuomia muutoksia. Lue, miten päivität Apple TV:n ohjelmiston.

Tämä artikkeli on arkistoitu eikä Apple enää päivitä sitä.

Alla olevassa taulukossa on luettelo Apple TV -ohjelmistopäivitys 3.0.2:n ominaisuuksista:

Liitettävyyteen, suorituskykyyn ja mediaan liittyvät korjaukset Apple TV -ohjelmistopäivitys 3.0.2:ssa on korjauksia Genius-soittolistoille, MobileMe-galleriakuville, iTunes U -sisällölle, Internet-radiolle sekä muille mediaan liittyville ominaisuuksille. Tässä päivityksessä on myös Apple TV:n suorituskykyyn ja liitettävyyteen liittyviä korjauksia.

Alla olevassa taulukossa on luettelo Apple TV -ohjelmistopäivitys 3.0.1:n ominaisuuksista:

Sisällön tilapäinen katoaminen Päivitys, jolla estetään uudelleensynkronointiin asti kestävä sisällön tilapäinen katoaminen

Alla olevassa taulukossa on luettelo Apple TV -ohjelmistopäivitys 3.0:n ominaisuuksista:

Uudistettu käyttöliittymä Suosikkisisältöä voi selata entistä helpommin ja nopeammin.
iTunes Extras -sisältö Häikäisevää koko näytön lisäsisältöä valituille elokuville, mukaan lukien poistetut kohtaukset, haastattelut ja interaktiiviset galleriat.
iTunes LP -sisältö Häikäisevää koko näytön lisäsisältöä tietyille musiikkialbumeille, mukaan lukien videot live-esityksistä, kappaleiden sanoitukset, kuvitus, kansitekstit, haastattelut, valokuvat ja paljon muuta.
Genius-miksit Nauti jatkuvista iTunes-kirjaston kappaleiden mikseistä, jotka sopivat hyvin yhteen.
Internet-radio Valitse tuhansista radioasemista ja nauti niistä suoraan TV:n kautta. Merkitse suosikkiasemia seuraavia kuuntelukertoja varten.
Paikallisen musiikin haku Etsi paikallisesta musiikkikirjastostasi vain muutamalla kaukosäätimen painikkeen painalluksella.
iPhoton kasvot ja tapahtumat Helpottaa suosikkivalokuvien löytämistä iPhotosta.
YouTube teräväpiirtoversiona Nauti sadoistatuhansista YouTube-videoista vaikuttavina teräväpiirtoversioina.

Alla olevassa taulukossa on luettelo Apple TV -ohjelmistopäivitys 2.4:n ominaisuuksista:

Remote-ohjelma Voit hallita Apple TV:tä kätevästi yksinkertaisilla sormien liikkeillä Remote-ohjelman kautta. Ominaisuus edellyttää Remote 1.3 -ohjelmaa iPhonessa tai iPod touchissa, jossa on iOS 3.0.
Flickr-haku Etsi uusia kiinnostavia valokuvia Flickr-kuvamerkintöjen avulla. Tallentamalla hakuja löydät uudet kuvat entistä nopeammin ja voit käyttää niitä Apple TV:n näytönsäästäjänä.
Uudet näkymävaihtoehdot Järjestä elokuvia lajityypin, elokuvan tai katsomattomien elokuvien mukaan. Järjestä TV-ohjelmia ja podcasteja päivämäärän, ohjelman tai katsomattomien ohjelmien mukaan.
Päivitetyt siirto- ja kappaletilat Kelaa eteen- tai taaksepäin videon toiston aikana osoittamalla oikealle tai vasemmalle. Lisänapsautukset nopeuttavat kelauksen vauhtia. Näet kappalemerkinnät osoittamalla alaspäin.

Alla olevassa taulukossa on luettelo Apple TV -ohjelmistopäivitys 2.3.1:n ominaisuuksista:

Verkon testaus Verkon testaus lähettää Applelle tietoja Internet-yhteydestä, jotta latausten nopeutta voitaisiin parantaa.

Alla olevassa taulukossa on luettelo Apple TV -ohjelmistopäivitys 2.3:n ominaisuuksista:

AirTunes-lähetykset Apple TV:stä Musiikkia voidaan lähettää AirTunesin kautta Airport Express -kaiuttimiin tai muihin samassa talossa oleviin Apple TV -laitteisiin.
Muun valmistajan kaukosäätimet Apple TV tunnistaa nyt muita kaukosäätimiä, ja niitä voidaan käyttää Apple Remote -kaukosäätimen ohella.
Soittolistat iTunesin soittolistat, jotka sisältävät elokuvia, TV-ohjelmia, podcasteja ja musiikkivideoita, näkyvät nyt Apple TV:ssä.
Musiikin äänenvoimakkuuden säätö Tuki musiikin äänenvoimakkuuden säätämiselle.

Alla olevassa taulukossa on luettelo Apple TV -ohjelmistopäivitys 2.2:n ominaisuuksista:

HD-TV-ohjelmat Osta suositut HD-TV-ohjelmat suoraan iTunes Storesta. (Vain USA)
Elokuvien selaaminen näyttelijän ja ohjaajan mukaan Selaa iTunes Storen elokuvia näyttelijän ja ohjaajan mukaan. Valitse elokuvasivulta Lisää ja selaa vasemmalla olevaa näyttelijä- ja ohjaajaluetteloa, jotta näet kyseisen henkilön muut elokuvat.
Kappaleen valinta, vaihtoehtoiset ääniraidat ja tekstitykset Paina ja pidä Toista/Tauko-painiketta alhaalla elokuvan toiston aikana, jotta pääset kappaleen valinnan, vaihtoehtoisen ääniraidan ja tekstityksen valintanäyttöön. Näytössä näkyvät nykyisen elokuvan käytettävissä olevat vaihtoehdot.
Elokuvan kuvaus Paina Ylös-painiketta elokuvan toiston aikana, kun haluat nähdä elokuvan kuvauksen.
Genius-soittolistat Voit luoda parhaillaan toistettavaan kappaleeseen pohjautuvan Genius-soittolistan painamalla Toista/Tauko-painiketta, kunnes kontekstivalikko avautuu, ja valitsemalla sitten Käynnistä Genius. Huomautus: Genius-ominaisuus on ensin otettava käyttöön iTunes 8.0.1:ssä ja synkronoitava Apple TV:n kanssa.
On-The-Go-soittolistat Voit lisätä parhaillaan toistettavan kappaleen On-The-Go-soittolistaan painamalla Toista/Tauko-painiketta, kunnes kontekstivalikko avautuu, ja valitsemalla sitten Lisää On-The-Go'hun.
Musiikkivideot soittolistoissa Voit luoda soittolistoja iTunesissa yhdistämällä suosikkimusiikkivideoita ja -kappaleita. Voit toistaa niitä Apple TV:ssä ja antaa niiden soida jatkuvasti.
Apple TV:n valmiustila Paina päävalikossa Toista/Tauko-painiketta noin kolme sekuntia (tai valitse Asetukset > Valmiustila).
Turvallisuuspäivitykset Lisätietoja on tässä artikkelissa.

Alla olevassa taulukossa on luettelo Apple TV -ohjelmistopäivitys 2.1:n ominaisuuksista:

Elokuvien toiveluettelo Merkitse elokuva ostettavaksi tai vuokrattavaksi myöhemmin valitsemalla elokuvan yksityiskohtasivulta Lisää ja valitsemalla sitten Lisää toiveluetteloon.
Tuki Remote-ohjelmalle Voit hallita Apple TV:n toistoa Remotella, ilmaisella iPhone- ja iPod touch -ohjelmalla.
AirTunes-vastaanotin Lähetä AirTunes-sisältöä iTunesista Apple TV:hen. Nauti samasta musiikista koko talossa.
Kuvaselain Selaa valokuvia tai Flickr- ja MobileMe-kuvia ruudukossa tai koko näytön tilassa.
MobileMen suojatut albumit Käytä MobileMen suojattuja albumeja Apple TV:n kautta.
Video- ja äänisisällön mukaan selattavat podcastit iTunes Storen podcasteja voi nyt selata video- ja äänisisällön mukaan, mikä nopeuttaa kymmenien tuhansien podcastien selaamista.
Turvallisuuspäivitykset Lisätietoja on tässä artikkelissa.

Apple TV -ohjelmistopäivitys 2.0 sisältää seuraavat ominaisuudet:

• Yhdysvalloissa voit vuokrata iTunes Storen Dolby Digital 5.1 -tilaäänisiä SD- ja HD-elokuvia suoraan Apple TV:stä.
  • Osta TV-ohjelmia, musiikkia ja musiikkivideoita Apple TV:n kautta. Ne synkronoituvat automaattisesti tietokoneeseen.
  • Selaa iTunes Storen podcast-hakemistoa ja nauti yli sadastatuhannesta video- ja äänipodcastista.
  • Katsele valokuvia .Mac- ja Flickr-gallerioista.
  • Toista iTunes-sisältöä Apple TV:hen kytketyllä äänentoistojärjestelmällä AirTunesin kautta.

Tärkeää: Muita kuin Applen valmistamia tuotteita koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue kyseisiä tuotteita. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä valmistajaan.

Muokattu viimeksi: 25.10.2013