iTunes: iTunes-lahjojen lähettäminen

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten iTunes-lahjoja lähetetään iTunes Storesta, iBooks Storesta1 ja App Storesta. iTunes Storessa voit antaa lahjaksi euromääräisen summan tai kirjoja, äänikirjoja, musiikkikappaleen, elokuvan, TV-ohjelman tai ohjelman käyttämällä iPhonea, iPod touchia, iPadia, Macia tai Windows-tietokonetta. Seuraavassa on ohjeet lahjan lähettämiseen iTunes Storesta.

Summan antaminen lahjaksi iOS-laitteella

1. Vieritä iTunes Store- tai App Store -ohjelman etusivun alalaitaan.
  2. Napauta Lähetä lahja.
  3. Lähetä lahja

4. Kirjaudu iTunes Storeen Apple ID:lläsi.
  5. Kirjoita sen henkilön sähköpostiosoite, jolle olet lähettämässä iTunes-lahjaa.
  6. Anna tiedot

7. Valitse summa, jonka haluat antaa lahjaksi, tai kirjoita muu summa.
  8. Halutessasi voit kirjoittaa viestin.
  9. Valitse lahjan lähetyspäivä.
  10. Valitse lahjan teema.
  11. Napauta Osta ja vahvista ostos napauttamalla Osta.
  12. Osta lahja

Kohteen antaminen lahjaksi iOS-laitteella

1. Etsi App Storesta tai iTunes Storesta kohde, jonka haluat antaa lahjaksi.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa jakokuvaketta.
  3. Napauta Jaa

4. Napauta lahjakuvaketta.
  5. Kirjaudu iTunes Storeen Apple ID:lläsi.
  6. Kirjoita iTunes-lahjan vastaanottajan sähköpostiosoite.
  7. Anna tiedot

8. Halutessasi voit kirjoittaa viestin.
  9. Valitse lahjan lähetyspäivä.
  10. Valitse lahjan teema.
  11. Napauta Osta ja vahvista ostos napauttamalla Osta.
  12. Osta kohde

Summan antaminen lahjaksi Mac- tai Windows-tietokoneella

1. Siirry iTunes Storeen iTunes 11:ssä tai uudemmassa
  2. Kirjaudu iTunes Storeen Apple ID:lläsi.
  3. Valitse Pikalinkit-kohdasta Lähetä iTunes-lahja.
  4. Pikalinkit
  5. Kirjoita iTunes-lahjan vastaanottajan sähköpostiosoite.
  6. Valitse summa, jonka haluat antaa lahjaksi, tai kirjoita muu summa.
  7. Halutessasi voit kirjoittaa viestin.
  8. Valitse lahjan lähetyspäivä ja osoita Seuraava-painiketta.
  9. Lahjasumman tiedot

10. Valitse lahjan teema ja valitse Seuraava.

11. Valitse teema

12. Vahvista tilaus ja valitse Osta lahja.

13. Vahvista lahjasumma

Kohteen antaminen lahjaksi Macilla tai Windows-tietokoneella

1. Kirjaudu iTunes Storeen Apple ID:lläsi.
  2. Etsi App Storesta tai iTunes Storesta kohde, jonka haluat antaa lahjaksi.
  3. Osoita hinnan oikealla puolella olevaa nuolta ja valitse Anna lahjaksi.

4. Lahjakohteen valinta

5. Kirjoita iTunes-lahjan vastaanottajan sähköpostiosoite.
  6. Halutessasi voit kirjoittaa viestin.
  7. Valitse lahjan lähetyspäivä ja osoita Seuraava-painiketta.

8. Lahjakohteen tiedot

9. Valitse lahjan teema ja valitse Seuraava.

10. Lahjakohteen teema

11. Vahvista lahjan osto ja valitse Osta lahja.

12. Lahjakohteen vahvistaminen

Huomautus: iTunes-lahjan ostaminen edellyttää, että Storen tiedoissa on voimassa oleva luottokortti. iTunes-lahjaa ei voi ostaa Store-krediiteillä. Ostettua lahjaa ei voi lunastaa ostomaan ulkopuolella. Esimerkiksi Ranskassa ostettua iTunes-lahjaa ei voi lunastaa Ranskan ulkopuolella olevassa iTunes Storessa. Voit peruuttaa iTunes-lahjan viimeistään kaksi päivää ennen valitsemaasi toimitusaikaa ottamalla yhteyttä Apple-tukeen.

Lue, miten voit lähettää iTunes-lahjan uudelleen.

1Kirjojen antamiseen lahjaksi tietokoneella tarvitaan iTunes 11 tai uudempi. Kirjojen antamiseen lahjaksi iOS 7:llä tai uudemmalla tarvitaan iBooks 3.2 tai uudempi.

Tärkeää: Muita kuin Applen valmistamia tuotteita koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue kyseisiä tuotteita. Lisätietoja tuotteista saa ottamalla yhteyttä niiden toimittajaan.