Kontakta en tredjepartsleverantör

När du behöver hjälp med en produkt som inte kommer från Apple (en tredjepartsprodukt) är det bäst att vända sig till företaget eller personen som har skapat den – dess leverantör eller utvecklare.

Hitta leverantörens kontaktuppgifter

För att hitta kontaktuppgifterna till en produkts leverantör eller utvecklare besöker du deras webbplats eller söker på webben efter deras namn eller namnet på deras produkt.

Om du inte är säker på vem som har skapat produkten:

• Om det är en app som du hittar i App Store visar App Store vem som skapade den och var man kan få hjälp. Du kan också öppna appen och leta efter kontaktuppgifterna i dess menyer och inställningar. Om appen är installerad på din Mac kan du välja den i Finder och sedan trycka på Kommando-I för att öppna ett infofönster som kan visa vem som skapade den.

• Om det är ett tillbehör eller en annan enhet kan du kontakta inköpsstället och få hjälp med att identifiera vem som har skapat tillbehöret eller enheten.

Hitta fler tredjepartsprodukter

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.