Språk

iTunes: Hvordan dele musikk og video

iTunes lar deg dele iTunes-biblioteket ditt via hjemmenettverket på forskjellige måter. Les denne artikkelen for å finne ut hvordan du setter opp hvert av alternativene og for å forstå forskjellen.

Bruke Musikkdeling

Musikkdeling lar deg streame musikk med lite eller ingen konfigurering. Hvis du ikke setter passord på ditt delte iTunes-bibliotek, kan alle i nettverket se ditt iTunes-bibliotek, biblioteknavnet og innholdet i biblioteket.

1. Åpne iTunes.
  2. Velg iTunes > Valg (Mac) eller velg Rediger > Innstillinger (Windows).
  3. Klikk på Deling-fanen.
  4. Velg "Del biblioteket mitt på lokalnettverket".
    Deling-fane i iTunes 10
  5. Hvis du ønsker det, velger du "Krev passord" og skriver inn et passord.
  6. Klikk på OK.

Åpne iTunes på PCen eller Mac-maskinen. Det delte iTunes-biblioteket skulle vises under Delt med en musikknote eller et låsesymbol (hvis du valgte Krev passord og fastsatte et passord). Alle i samme hjemmenettverk skulle kunne se og få tilgang til musikken din. Hvis du valgte Krev passord uten å fastsette passord, er det bare navnet på biblioteket som vises.

Når du skal angi biblioteknavn, velger du iTunes > Valg (Mac) eller Rediger > Innstillinger (Windows). Hvis du ikke ser delte biblioteker, må du kontrollere at Delte biblioteker er markert på Generelt-fanen.

Merknader

1. iTunes må være startet på datamaskinen din for at andre skal kunne se dine delte biblioteker og spillelister.
  2. Deling er bare beregnet for personlig bruk og er bare mulig mellom datamaskiner i samme nettverk.

Bruke Hjemmedeling

Med Hjemmedeling kan du overføre innhold til en annen datamaskin eller strømme til andre enheter. Det kreves alltid din Apple-ID og passord for å vise biblioteket og dets innhold.

1. Velg Arkiv > HjemmedelingSlå på Hjemmedeling.
  2. Skriv Apple-IDen og passordet du vil bruke.
  3. Klikk på Slå på Hjemmedeling.
  4. Hvis datamaskinen ikke er autorisert med din Apple-ID, kan iTunes spørre om du vil autorisere den nå.
  5. Klikk på Ferdig. Deling vil forsvinne hvis det ikke oppdager et delt iTunes-bibliotek i nettverket.

Åpne iTunes på den andre PCen eller Mac-maskinen. Gjenta trinnene ovenfor for å slå på Hjemmedeling for opptil 5 Mac-maskiner eller PCer som bruker iTunes i hjemmenettverket.

Det er bare andre datamaskiner, iOS-enheter som bruker iOS 3.2 eller nyere og Apple TV (2. generasjon og 3. generasjon) med Hjemmedeling aktivert og som bruker samme Apple-ID i nettverket, som vil vise det delte iTunes-biblioteket.

Tilleggsinformasjon

Merk: Noe innhold, som programmer, vil ikke vises i Musikkdeling eller i hovedvinduet for Hjemmedeling.

Hvis du ønsker mer informasjon, kan du se:

Sist endret: 02.jan.2014
Nyttig?
Ja
Nei
  • Sist endret: 02.jan.2014
  • Artikkel: HT2688
  • Visninger:

• Vurdering:

(1 svar)

Ytterligere kundestøtteinformasjon for produkter