Om e-postadresser på @icloud.com, @me.com, och @mac.com

Beroende på när du skapade ditt iCloud-konto, kan det hända att e-postadresser och alias för iCloud slutar med domänerna @icloud.com, @me.com eller @mac.com. Läs mer om hur sådana e-postadresser utfärdas.

Se över scenarierna nedan och ta reda på vad som gäller för dig:

• Om du skapade ett iCloud-konto den 19 september 2012 eller senare, slutar din e-postadress på @icloud.com. Läs mer om e-postadresser på @icloud.com.

• Om du skapade ett iCloud-konto före 19 september 2012 eller flyttade till iCloud med ett aktivt MobileMe-konto före 1 augusti 2012 har du e-postadresser på både @me.com och @icloud.com.

• Om du hade en fungerande e-postadress på @mac.com 9 juli 2008, sett till att MobileMe-kontot varit aktivt och flyttat till iCloud före 1 augusti 2012 kan du använda @icloud.com, @me.com och @mac.com e-postadresser med iCloud-kontot.

I vart och ett av fallen kan du logga in med din e-postadress på @icloud.com, din e-postadress för Apple-ID, ytterligare e-postadresser kopplade till ditt Apple-ID eller ditt telefonnummer.

Om du har skapat en eller fler e-postalias för ditt konto bör du tänka på följande:

• Du kan ändra eller radera ett e-postalias, men om du raderar ett e-postalias på @mac.com eller @me.com kan du inte lägga tillbaka det i ditt iCloud-konto.

• Du kan inte logga in på iCloud.com med ett e-postalias. Logga in med din e-postadress på @icloud.com eller med ditt Apple-ID som du använder med ditt iCloud-konto.

Publiceringsdatum: