Språk

Använda ett befintligt Apple-ID med iTunes Store, Mac App Store och iBooks Store

Du kan använda ditt Apple-ID med iTunes Store, Mac App Store och iBooks Store. Om du har köpt något i en Apple-butik, registrerat din produkt online eller använt sidan Mitt Apple-ID, har du redan ett Apple-ID.

Använda ditt Apple-ID i iTunes Store

1. Öppna den senaste versionen av iTunes.
  2. Välj Affär > Logga in.
  3. Fyll i ditt Apple-ID och lösenord och klicka på Logga in.
  4. Klicka på Granska när du blir tillfrågad om du vill granska informationen.
  5. Ange din faktureringsinformation.
  6. Klicka på Fortsätt när du har angett din betalkorts- och faktureringsinformation. Du kan när som helst ta bort eller redigera din betalkortsinformation. Läs mer om att uppdatera din iTunes Store-kontoinformation.

Använda ditt Apple-ID i Mac App Store

1. Öppna Mac App Store.
  2. Välj Affär > Logga in.
  3. Fyll i ditt Apple-ID och lösenord och klicka på Logga in.

Använda ditt Apple-ID i iBooks Store

1. Öppna iBooks.
  2. Välj Affär > Logga in.
  3. Fyll i ditt Apple-ID och lösenord och klicka på Logga in.

Obs! För iBooks för Mac krävs OS X Mavericks 10.9 eller senare.

Åtgärda Apple-ID-problem

Om du har ett Apple-ID och försöker använda samma e-postadress när du skapar ett nytt Apple-ID i iTunes Store, visas ett meddelande om att e-postadressen redan används för ett Apple-konto och att du kan avbryta för att sedan logga in med det befintliga Apple-kontot. Om detta inträffar klickar du bara på Avbryt och loggar in med ditt vanliga Apple-ID.

Om du har glömt ditt lösenord för Apple-ID kan du få hjälp på Apple-ID-sidan.

Läs mer om Apple-ID:

Senast ändrad: 2013-nov-18