Kielet

iTunes Store-, App Store-, iBooks Store- ja Mac App Store -tilin luominen ilman luottokorttia

iTunes Storessa, App Storessa, iBooks Storessa ja Mac App Storessa käytetään samaa Apple ID:tä. Noudata tämän artikkelin ohjeita, jos haluat luoda uuden Apple ID:n iTunes Storea, App Storea, iBooks Storea ja Mac App Storea varten ilman luottokorttia.

Pienennä kaikki | Laajenna kaikki

Jos sinulla on jo Apple ID:

Kun käytät Apple-palveluja, kuten Apple Online Storea tai tuotteen verkkorekisteröimistä, luot Apple ID:n. Voit käyttää samaa Apple ID:tä esimerkiksi iTunesissa, Mac App Storessa, iCloudissa, iMessagessa, FaceTimessa ja Game Centerissä.

On suositeltavaa käyttää vain yhtä Apple ID:tä.

Jos olet rekisteröinyt tuotteesi tai käytät joitakin Apple-palveluja, noudata tätä artikkelia olemassa olevan Apple ID:n käyttämiseksi iTunes Storessa tai Mac App Storessa.

Jos et ole luonut vielä Apple ID:tä, tämä artikkeli opastaa sinua luomaan sen tietokoneesi iTunesissa tai iOS-laitteessa.

Tilin luominen tietokoneella

1. Valitse iTunes Store (iTunes-ikkunan vasemmalta puolelta) ja valitse maa osoittamalla iTunes Storen pääsivun oikeassa alanurkassa olevaa maan lippua.
  2. Siirry App Storeen valitsemalla yläosan navigointipalkista App Store.

3. Tärkeää: Ennen kuin siirryt seuraavaan vaiheeseen, lataa ja asenna ilmainen ohjelma. Löydät ilmaisen ohjelman siirtymällä App Store -ikkunan oikealla puolella olevaan top-listat-sarakkeeseen. Vieritä alas, kunnes näet ilmaisten ohjelmien luettelon. Valitse jokin ohjelma osoittamalla sitä. Osoita sitten ohjelman kuvakkeen alla olevaa Ilmainen ohjelma -kohtaa.
    osoita ilmainen ohjelma
  4. Valitse ponnahdusikkunasta Luo Apple ID.

luo uusi tili -painike

5. Sinut ohjataan Tervetuloa iTunes Storeen -näyttöön. Valitse Jatka.

Tervetuloa iTunes Storeen -näyttö

6. Sinun on luettava iTunes Storen käyttöehdot ja hyväksyttävä ne. Varmista, että laitat valinnan Olen lukenut ja hyväksyn nämä käyttöehdot -kohtaan.
  7. Valitse Jatka.
  8. Anna sähköpostiosoitteesi, luo salasana, luo turvakysymykset ja vastaa niihin ja anna syntymäaikasi.
  9. Voit syöttää myös valinnaisen varasähköpostiosoitteen. Jos muutat usein sähköpostiosoitetta, tämä on suositeltavaa.
  10. Kun olet tyytyväinen syötettyihin tietoihin, napsauta Jatka.
  11. Valitse maksutyypiksi Ei mitään.
    maksutyyppi
  12. Täytä vaaditut nimi- ja osoitekentät.
  13. Näkyviin tulee Tarkista tilisi -näyttö. Valitse Valmis ja tarkista sitten, oletko saanut iTunes Storelta vahvistusviestin sähköpostitse.
  14. Avaa viesti ja osoita siinä olevaa tilin aktivoimislinkkiä.

Sähköpostiviestin teksti:

15. Kun osoitat linkkiä, Apple ID:n verkkosivu pyytää sinua kirjautumaan sisään tilisi tunnuksella ja salasanalla.
  16. Kun olet kirjautunut sisään, sähköpostiosoitteesi on liitetty Apple ID:hesi. Näkyviin tulee painike "Palaa Storeen".
  17. Kun olet kirjautunut sisään, näkyviin tulee alla oleva Onnittelut-näyttö. Siirry App Storen alkusivulle napsauttamalla Aloita ostoksien tekeminen.

Onnittelut tilin luomisesta -näyttö

Tilin luominen iPhonella, iPadilla ja iPod touchilla

1. Avaa App Store laitteesta.
  2. Etsi App Storesta ilmainen ohjelma.
  3. Tärkeää: Ennen kuin siirryt seuraavaan vaiheeseen, lataa ja asenna ilmainen ohjelma valitsemalla Ilmainen ja sitten Asenna ohjelma.

4. napauta ilmainen

napauta asenna ohjelma

5. Valitse Luo uusi Apple ID.

luo uusi Apple ID

6. Valitse maa ja sitten Valmis.

7. valitse maa -näyttö

8. Sinun on luettava iTunes Storen käyttöehdot ja hyväksyttävä ne. Jatka napauttamalla Hyväksyn sivun alalaidassa.
  9. Syötä sähköpostiosoitteesi, suojauskysymykset, syntymäaikasi ja luo salasana.
  10. Voit myös antaa valinnaisen varasähköpostiosoitteen. Jos vaihdat sähköpostiosoitetta usein, on suositeltavaa lisätä varasähköpostiosoite. Lue lisätietoja varasähköpostiosoitteesta.
  11. Kun olet tyytyväinen syötettyihin tietoihin, napauta Seuraava.
  12. Valitse maksutavaksi Ei mitään.

13. maksutavat-näyttö

14. Jatka täyttämällä vaaditut sähköposti-, osoite- ja puhelinnumero-kentät. Napauta Seuraava.
  15. Näkyviin tulee Vahvista tilisi -näyttö. Valitse Valmis ja tarkista sitten, oletko saanut iTunes Storelta vahvistusviestin sähköpostitse.

16. vahvista tilisi -näyttö

17. Avaa viesti ja osoita siinä olevaa tilin aktivoimislinkkiä.
  18. Kun napautat linkkiä, App Storen pitäisi avautua automaattisesti ja pyytää kirjautumaan käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

kirjautuminen tilin vahvistamiseksi -näyttö

19. Kun napautat Kirjaudu sisään, näet kiitosnäytön.

kiitos vahvistuksesta -näyttö

20. Olet nyt luonut tilin ja voit aloittaa iTunesin, iBooksin ja App Storen käytön iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa.

viimeistele vahvistus kirjautumalla sisään

Lisätiedot