Kielet

iTunes Store-, App Store- tai iBooks Store -tilin luominen ilman luottokorttia tai muuta maksutapaa

Kun kirjaudut Apple ID:lläsi iTunes Storeen, App Storeen tai iBooks Storeen ensimmäistä kertaa, sinua pyydetään antamaan maksutapa, jotta voit ostaa tuotteita Storesta. Jos et halua liittää tiliisi maksutapaa, noudata seuraavia ohjeita.

Jos sinulla on jo Apple ID

Jos olet jo luonut Apple ID:n, maksutapa on lisättävä, kun kirjaudut sillä ensimmäistä kertaa iTunes Storeen, App Storeen tai iBooks Storeen. Voit kuitenkin halutessasi poistaa maksutavan Storeen kirjautumisen jälkeen. Maksutapaa kysytään seuraavan kerran vasta ensimmäisen ostoksesi yhteydessä.

Jos sinulla ei ole Apple ID:tä

Apple suosittelee käyttämään samaa Apple ID:tä kaikissa Applen toiminnoissa ja palveluissa, joissa sitä tarvitaan. Jos et ole luonut Apple ID:tä, luo Apple ID ja Store-tili samanaikaisesti lisäämättä maksutapaa noudattamalla seuraavia ohjeita.

Jos käytössä on Mac- tai Windows-tietokone

1. Avaa iTunes ja siirry iTunes Storeen osoittamalla ikkunan oikeassa ylälaidassa olevaa iTunes Store -painiketta.
  2. Vieritä alaspäin ja etsi maan lippu ikkunan oikeasta alalaidasta. Jos kyseessä ei ole oman maasi lippu, osoita sitä ja valitse maasi tai alueesi.
  3. Siirry Storen App Store-, Musiikki-, TV-ohjelmat- tai Kirjat-osioon.
    iTunes Storen sisältötyypit
  4. Lataa ilmainen ohjelma, kappale, video tai kirja. Löydät ilmaisia tuotteita ikkunan oikeasta laidasta linkeistä, joissa on sana "Ilmainen", esimerkiksi "Ilmainen iTunesissa" tai "Suosituimmat ilmaiset". Kun löydät ilmaisen tuotteen, osoita sen kuvakkeen alla olevaa Ilmainen-painiketta.
    Remote, ilmainen ohjelma
  5. Kun sinua pyydetään kirjautumaan Apple ID:llä, osoita Luo Apple ID -painiketta.
  6. Noudata näyttöön tulevia ohjeita. Kun sinulta pyydetään maksutietoja, valitse maksutavaksi Ei mitään.
    Maksutavat
  7. Kun olet antanut pyydetyt tiedot, sinua pyydetään vahvistamaan Apple ID:si sähköpostitse. Apple ID täytyy vahvistaa, ennen kuin voit aloittaa sen käytön. Etkö saanut sähköpostiviestiä?

Jos käytössä on iPhone, iPad tai iPod touch

1. Avaa App Store, iTunes Store tai iBooks Store iOS-laitteessasi.
  2. Valitse jokin ilmainen ohjelma, kappale, video tai kirja.
  3. Napauta tuotteen vieressä olevaa Ilmainen-painiketta ja lataa tuote napauttamalla uudelleen.
    Remote, ilmainen ohjelma
  4. Kun sinua pyydetään kirjautumaan Apple ID:llä, napauta Luo uusi Apple ID.
  5. Noudata näyttöön tulevia ohjeita. Kun sinulta pyydetään maksutietoja, valitse Ei mitään.
    Maksutapa
  6. Kun olet antanut pyydetyt tiedot, sinua pyydetään vahvistamaan Apple ID:si sähköpostitse. Apple ID täytyy vahvistaa, ennen kuin voit aloittaa sen käytön.  Etkö saanut sähköpostiviestiä?
Muokattu viimeksi: 9.7.2014