Talen

Een verloren of gestolen Apple-product melden

Ontdek hier wat u kunt doen als uw Apple-product werd gestolen of als u het hebt verloren.

Wanneer u een Apple-product verliest of vindt, neemt u contact op met uw lokale wetshandhaving om het te melden. Hoewel Apple geen procedure heeft voor het opsporen of meedelen van verloren of gestolen producten, kunt u My Support Profile (Mijn supportprofiel) gebruiken om een lijst met serienummers te vinden die zijn aangeschaft of geregistreerd met uw Apple ID.

1. Ga naar Mijn ondersteuningsprofiel*.
  2. Meld u aan met uw Apple ID.
  3. Bekijk uw aankopen in "My Products" (Mijn producten).

* Momenteel alleen beschikbaar in bepaalde talen.

Opmerking: als u hulp nodig hebt bij het herinneren van uw Apple ID('s), gaat u naar deze pagina.

Aanvullende informatie

Als u de voorziening Zoek mijn iPhone van iCloud al hebt geconfigureerd op uw iPhone, iPad, iPod touch of Mac kunt u deze gebruiken om uw vermist apparaat op te sporen, een bericht op het scherm weer te geven, een geluid op het maximale volume af te spelen (zelfs als het geluid is uitgeschakeld), het apparaat op afstand te vergrendelen, of om het op afstand te wissen om zo uw privacy te beschermen. Raadpleeg de volgende artikelen voor meer informatie:

Als u uw mobiel apparaat verloren is geraakt of is gestolen, raadpleegt u dit artikel om uw in iTunes aangeschafte bestanden te vinden.

Laatst gewijzigd op: 25-jul-2012
Nuttig?
Ja
Nee
  • Laatst gewijzigd op: 25-jul-2012
  • Artikel: HT2526
  • Aantal keer bekeken:

• Beoordeling:

(1 reacties)