Sprog

Hent tidligere køb

iTunes i netskyen giver dig adgang til de fleste af dine tidligere køb i iTunes Store, App Store, iBooks Store og Mac App Store.

Før du begynder

1. Log ind med det Apple-id, du oprindeligt brugte til købet.
    Se, hvilket Apple-id du brugte til at hente et emne.
  2. Se, om indholdet kan hentes igen. Tidligere køb er muligvis ikke tilgængelige, hvis de ikke længere findes i iTunes Store. Hvis du har ændret dit Apple-id fra et land til et andet, kan du ikke hente emner, du købte i et tidligere land.

Hent tidligere køb på din iPhone, iPad eller iPod touch

Kontrollér, om din iOS-enhed opfylder disse systemkrav:

• iOS 4.3.3 eller en nyere version
    Du skal have iOS 5 eller en nyere version for at hente emner på en iPhone (CDMA-model).
  • iBooks 3.0 eller en nyere version for at hente bøger

Hvis du ikke kan finde et emne i Musik eller Videoer med nedenstående fremgangsmåde, kan du prøve at hente emnet med iTunes Store-appen:

• iPhone eller iPod touch: Åbn appen iTunes Store, og gå til Mere > Købt.
  • iPad: Tryk på iTunes Store-appen, og tryk derefter på Købt.

Apps

1. Tryk på App Store.
  2. Hvis du bruger en iPhone eller iPod touch, skal du trykke på Opdateringer og derefter trykke på Købt.
    Hvis du bruger en iPad, skal du trykke på Købt.
  3. Tryk på Købt på navigationslinjen
  4. Find det emne, du gerne vil hente.
  5. Tryk på symbolet knappen Hent Hent. Når appen er hentet, kan du åbne den fra hjemmeskærmen.

Musik

1. Tryk på Indstillinger > Musik, og sørg for, at Vis al musik er slået til.
  2. Åbn appen Musik.
  3. Find det emne, du gerne vil hente.
    Vælg en sang eller et album
  4. Tryk på symbolet knappen Hent Hent.

Film, tv-udsendelser eller musikvideoer

1. Tryk på Indstillinger > Videoer, og sørg for, at Vis alle websider er slået til.
  2. Tryk på appen Videoer.
  3. Tryk på Film, Musikvideoer eller TV-udsendelser nederst på siden.
    Film – navigationslinjen
  4. Find det emne, du gerne vil hente.
  5. Tryk på symbolet Hent.

Lydbøger, ringetoner og toner

Hvis du har sikkerhedskopieret disse emner på din Mac eller pc, kan du synkronisere emnerne til din iOS-enhed. Du kan ikke hente emnerne igen fra iTunes i netskyen.

Bøger

Følg denne fremgangsmåde for at hente købte bøger:

1. Tryk på iBooks, og tryk på Butik.
  2. iBooks-navigationslinje på iPhone
  3. Tryk på Købt på navigationslinjen i bunden.
  4. Tryk på den bog, du vil hente.

Afspil tidligere køb på Apple TV

Du skal have Apple TV (2. generation eller en nyere version) for at afspille indhold på Apple TV. Nogle funktioner kræver den seneste version af Apple TV-softwaren. Hvis de er tilgængelige i 1080p, kan du afspille tidligere købte 720p HD-film og -tv-udsendelser i 1080p.

Film og tv-udsendelser

1. På Apple TV-hovedmenuen skal du vælge Film > Købt eller Tv-udsendelser > Købt.
  2. Vælg det emne, du vil se.
  3. Vælg Afspil.

Musik og musikvideoer

1. Vælg Musik på Apple TV-hovedmenuen.
  2. Vælg den sang, du vil lytte til.

Hent tidligere køb på Mac eller pc

Kontrollér, om din Mac eller pc opfylder disse systemkrav:

• iTunes 10.3 eller en nyere version
    Du skal have iTunes 10.6 eller en nyere version for at hente tidligere købte film og tv-udsendelser.
  • En iTunes-konto i et land, hvor iTunes i netskyen er tilgængelig

iTunes Store

1. Åbn iTunes, og gå til iTunes Store.
  2. Klik på Købt i afsnittet Genveje.
  3. Genveje i iTunes
  4. Vælg den type indhold, du vil hente (musik, film, tv-udsendelser, apps eller bøger).
  5. Vælg Ikke i mit bibliotek for at se købte emner, som ikke findes på din computer.
  6. Siden Købt
  7. Find det emne, du gerne vil hente. Du kan bruge menuen til venstre til at søge. Hvis du har mere end 2.000 sange, vises Seneste køb i stedet for Alle sange eller album.
    Navigationsmenuen Købt
  8. Klik på overførselssymbolet ud for det emne, du vil hente.
    Hvis et emne allerede findes i dit bibliotek, forsvinder symbolet Hent.

Mac App Store

1. Åbn Mac App Store.
  2. Klik på Køb øverst i vinduet. Dine købte apps vises.
  3. Klik på Installer eller Hent.

Muligheder for hjælp

Måske kan du også finde svaret på dit spørgsmål nedenfor.

Når du har hentet det emne, du har købt, skal du sikkerhedskopiere dit iTunes-bibliotek. Tidligere køb er muligvis ikke tilgængelige, hvis de er blevet refunderet eller ikke længere findes i iTunes Store.

Vigtigt: Oplysninger om produkter, som ikke produceres af Apple, er kun inkluderet til orientering og er ikke udtryk for Apples anbefaling eller godkendelse. Kontakt leverandøren for at få flere oplysninger.

Sidst ændret: 05-06-2014