Språk

Arkiverat - Grunderna i Mac: iSync

Med iSync kan du automatiskt överföra information från iCal-kalendrar och kontakter i adressboken på en Mac till en mobil enhet från tredje part. Du kan till exempel synkronisera en mobiltelefon med hjälp av iSync så att du alltid har tillgång till de senaste anteckningarna, och så att kontaktlistan alltid är samma som i din Mac.

Obs! iPhone och iPod synkroniseras med en Mac eller PC (med Microsoft Windows XP Service Pack 2 eller senare) med hjälp av iTunes.  Mer information finns här.

Den här artikeln har arkiverats och uppdateras inte längre av Apple.

Med iSync kan du på ett smidigt sätt att se till att informationen på din Mac och dina mobila enheter alltid är uppdaterad.

1. När du vill synkronisera enheterna med datorn måste du först lägga till dem i iSync. Anslut enheten till datorn som vanligt (till exempel med en USB-kabel eller via Bluetooth).

Tips! Välj iSync Hjälp i menyn Hjälp om du vill ha enhetsspecifik information.

2. Öppna iSync (finns i programmappen på hårddisken). Fönstret iSync öppnas.

3. Klicka på Synkronisera enheter. En sökning efter en enhet startas automatiskt på datorn.

4. Den anslutna enheten visas i fönstret Lägg till enhet. Lägg till enheten i iSync-fönstret genom att klicka på enhetssymbolen.

Om det inte går att lägga till enheten kontrollerar du att den är kompatibel med iSync. Klicka här om du vill visa en lista över kompatibla enheter.

5. I fönstret iSync visas en ruta där du kan välja vilken information som ska synkroniseras. Om du vill att informationen automatiskt ska synkroniseras när du ansluter enheten markerar du den kryssrutan.

6. Välj vilken kontaktgrupp i adressboken som ska synkroniseras och vilka iCal-kalendrar som ska ingå i avsnitten.

7. Klicka på Synkronisera.

↑ Jag vill gå till innehållsförteckningen för Arbeta och spela Jag vill gå till Lektion 17: iTunes

Viktigt: Information om produkter som inte tillverkas av Apple tillhandahålls endast i informationssyfte och ska inte betraktas som någon rekommendation från Apple. Kontakta leverantören om du vill veta mer.

Senast ändrad: 2012-apr-25