Språk

iMac: Finne serienummeret

Lær hvordan du finner serienummeret på iMac-maskinen.

Du kan finne serienummeret på flere steder:

• I Mac OS X
  • På utsiden av datamaskinen
  • På originalemballasjen til produktet
  • På originalkvitteringen (eller fakturaen)

I Mac OS X

På de fleste datamaskiner med Mac OS X finner du serienummeret i Om denne maskinen-vinduet.

På utsiden av datamaskinen

Velg din modell nedenfor for å lære hvordan du finner serienummeret på utsiden av datamaskinen.

Intel-basert iMac (midten av 2007) og nyere

iMac G5 og Intel-basert iMac

iMac (flatskjerm)

iMac (sporlasting)

iMac

På originalemballasjen til produktet

Hvis du ennå har originalemballasjen til iMac, kan du finne serienummeret på strekkodeetiketten som er festet til emballasjen.

På originalkvitteringen (eller fakturaen)

Noen forhandlere kan ta med serienummeret til iMac på kvitteringen.

Tilleggsinformasjon

Lær hvordan du finner serienummeret på andre maskinvareprodukter fra Apple.

Sist endret: 19.apr.2011
Nyttig?
Ja
Nei
Not helpful Somewhat helpful Helpful Very helpful Solved my problem
Skriv ut denne siden
  • Sist endret: 19.apr.2011
  • Artikkel: HT2452
  • Visninger:

Ytterligere kundestøtteinformasjon for produkter