Språk

Använda Software Update (programuppdatering) för Windows för att hålla programvara från Apple uppdaterad

I en PC med Microsoft Windows 2000, XP eller Vista kan du använda Apple Software Update för Windows för att hålla din Apple-programvara uppdaterad via Internet. Apple-programvarorna omfattar Safari för Windows, iTunes för Windows, Bonjour för Windows och QuickTime för Windows.

Installera Apple Software Update

Om du inte redan har Software Update för Windows kan du installera det genom att hämta och installera iTunes för Windows, QuickTime för Windows eller Safari för Windows.

Se till att alternativet "Install Apple Software Update to easily update iTunes and other Apple software" är markerat i fönstret Installer Options när du installerar.

Använda Apple Software Update

Du kan använda Software Update för Windows genom att klicka på menyn Start och välja Apple Software Update. Alla tillgängliga uppdateringar visas. Klicka på Install för att hämta och installera dem.

Om det inte finns några uppdateringar visas en dialogruta med meddelandet "Your software is up-to-date".

Viktigt: Information om produkter som inte tillverkas av Apple tillhandahålls endast i informationssyfte och ska inte betraktas som någon rekommendation från Apple. Kontakta leverantören om du vill veta mer.

Senast ändrad: 2010-jul-13