Talen

Uw Apple-software actueel houden met Software Update voor Windows

Op een pc met Microsoft Windows 2000, XP of Vista-based PC kunt u Apple Software Update voor Windows gebruiken om uw Apple-software actueel te houden via internet. Apple-software is ondermeer Safari, iTunes voor Windows, Bonjour voor Windows en QuickTime voor Windows.

Apple Software Update installeren

Als u Software Update voor Windows nog niet hebt, kunt u dit instelleren door middel van het downloaden in installeren van iTunes voor Windows, QuickTime voor Windows of Safari voor Windows.

Controleer tijdens het installeren of in het venster Installatie-opties de optie voor het installeren van Apple Software Update om iTunes en andere Apple-software eenvoudig te actualiseren is ingeschakeld.

Apple Software Update gebruiken

Om Software Update voor Windows te gebruiken, klikt u op het menu Start en selecteert u Apple Software Update. De beschikbare updates worden getoond. Klik op Installeren om ze te downloaden en installeren.

Als er geen nieuwe updates beschikbaar zijn, wordt gemeld dat uw software actueel is.

Belangrijk: Informatie over producten die niet door Apple zijn vervaardigd, is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden en impliceert niet dat Apple deze producten goedkeurt of aanbeveelt. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.

Laatst gewijzigd op: 13-jul-2010
Nuttig?
Ja
Nee
  • Last Modified: 13-jul-2010
  • Article: HT2305
  • Views:

• Rating:

(1 reacties)