Kielet

Arkistoitu - Apple TV: Alkuperäiset määritykset

Apple TV:n avulla voit valita ja määrittää langattoman verkkoyhteyden, ja jos haluat katsoa tai kuunnella iTunes-kirjaston sisältöä, muodosta yhteys tietokoneella olevaan iTunes-ohjelmaan.

Tässä artikkelissa oletetaan, että olet kytkenyt Apple TV:n televisioon. Jos tarvitset apua Apple TV:n kytkemisessä televisioon tai kotiteatteriin, tutustu artikkeliin Apple TV: Kaapeleiden kytkeminen.

Tämä artikkeli on arkistoitu eikä Apple enää päivitä sitä.

1. Verkon määrittely

Apple TV:n määrittämiseen tarvitaan verkkosalasana (jos sellainen on käytössä) ja Apple-kaukosäädin. Varmista, että kaukosäätimen ja Apple TV:n välillä on esteetön yhteys. Lisätietoja Apple-kaukosäätimen käytöstä ja vianmäärityksestä on artikkelissa .

Jos

• käytät yhteyden muodostamisessa langallista Ethernet-verkkoa, Apple TV havaitsee verkon automaattisesti.
  • käytät yhteyden muodostamisessa langatonta verkkoa, Apple TV auttaa verkkoyhteyden valitsemisessa ja määrittämisessä.

Yhteyden muodostaminen langattomaan verkkoon

Apple TV auttaa yhteyden muodostamisessa langattomaan verkkoon. Jos käytät verkkoon kirjautumisessa salasanaa, varmista, että tiedät, mikä se on. Käytä Apple-kaukosäädintä seuraavissa yhteyksissä:

• Valitse verkko luettelosta tai anna verkon nimi, jos verkko on piilotettu.
  • Anna salasana (jos sellainen on käytössä).
  • Anna IP-osoite, aliverkon maski, reititin ja DNS-osoite (jos olet määrittämässä verkkoa käsin).

Jos yhteyttä ei muodosteta DHCP:n kautta, IP-osoite, aliverkon maski, reititin ja DNS-osoitteet on ehkä annettava.

Viimeistele verkkoyhteys noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

2. Yhteyden muodostaminen iTunesiin

Jotta voit käyttää iTunes-kirjaston sisältöä Apple TV:ssä, tietokoneessa on oltava asennettuna iTunes 7.6 tai uudempi.

iTunes-ohjelman päivittäminen

Voit ladata iTunesin uusimman version osoitteesta support.apple.com/downloads.

Voit Mac-tietokoneessa päivittää iTunesin uusimman version myös Ohjelmiston päivitys -toiminnon avulla.

Avaa Ohjelmiston päivitys -toiminto valitsemalla Omenavalikko > Ohjelmiston päivitys.

Jotta voit käyttää iTunes 7.6 -ohjelmaa Mac-tietokoneessa, käyttöjärjestelmä on päivitettävä Mac OS X versioksi 10.3.9 tai 10.4.7 tai uudemmaksi ja QuickTime on päivitettävä versioksi 7.4 tai uudemmaksi.

Windows-pohjaisessa tietokoneessa voit myös päivittää iTunesin uusimpaan versioon siirtymällä iTunes-ohjeisiin. Avaa iTunes ja valitse Ohjeet > Tarkista päivitykset.

Jotta voit käyttää iTunes 7.6 -ohjelmaa Windows-pohjaisessa tietokoneessa, käyttöjärjestelmän on oltava Windows XP tai uudempi.

Parin muodostaminen iTunesin kanssa

Kun olet määrittänyt verkkoyhteyden, televisioruutuun tulee näkyviin viisinumeroinen pääsykoodi. Antamalla koodin iTunesissa voit synkronoida tai lähettää sisältöä tietokoneesta Apple TV:hen.

Voit määrittää Apple TV:n iTunes-kirjaston kanssa seuraavasti:

1. Avaa tietokoneen iTunes-ohjelma.
  2. Valitse laiteluettelosta Apple TV -symboli ja sen vieressä oleva Ota käyttöön osoittamalla -asetus.
  3. Anna televisioruudun viisinumeroinen pääsykoodi.

Kun olet antanut pääsykoodin, voit nimetä Apple TV:n ja määrittää iTunesin hallitsemaan sisältöä.

Lisätiedot

Saat lisätietoja iTunesista avaamalla iTunesin ja valitsemalla Ohjeet > iTunes-ohjeet.

Tärkeää: Muita kuin Applen valmistamia tuotteita koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue kyseisiä tuotteita. Lisätietoja tuotteista saa ottamalla yhteyttä niiden toimittajaan.

Muokattu viimeksi: 24.4.2012