Hitta versionen av mjukvaran på iPhone, iPad eller iPod touch

Använd din enhet eller din dator för att hitta iOS-versionen på din iPhone eller iPadOS på din iPad.

På en iPhone, iPad eller iPod touch

Gå till Inställningar > Allmänt > Om för att hitta den mjukvaruversion som är installerad på din enhet.

På datorn

Du kan också använda en dator för att hitta din enhets mjukvaruversion. Gör så här:

1. På en Mac med macOS Catalina eller senare öppnar du ett fönster i Finder. Öppna iTunes på en Mac med macOS Mojave eller tidigare. På en Windows-dator öppnar du iTunes eller Apple Devices-appen.

2. Anslut enheten till datorn.

3. Leta rätt på din enhet på datorn. Läs om vad du kan göra om datorn inte känner igen din enhet.

4. Titta under fliken Allmänt eller fliken Sammanfattning om du vill se mjukvaruversionen.