Finn programvareversjonen på iPhone, iPad eller iPod touch

Bruk enheten eller datamaskinen til å finne iOS-versjonen som brukes på iPhone eller iPadOS-versjonen som brukes på iPad.

På en iPhone, iPad eller iPod touch

Hvis du vil finne ut hvilken iOS-versjon som er installert på enheten din, går du til Innstillinger > Generelt > Om.

På datamaskinen

Du kan også bruke datamaskinen til å finne programvareversjonen på enheten. Følg disse trinnene:

1. På en Mac med macOS Catalina eller nyere åpner du et vindu i Finder. På en Mac med macOS Mojave eller eldre åpnes iTunes. På en Windows-PC åpner du iTunes eller appen Apple-enheter.

2. Koble enheten til datamaskinen.

3. Finn enheten på datamaskinen din. Finn ut hva du kan gjøre hvis datamaskinen ikke gjenkjenner enheten.

4. Se på Generelt-fanen eller Sammendrag-fanen for å se programvareversjonen.