Talen

iPhone, iPad, iPod: de softwareversie achterhalen

Lees hier hoe u achterhaalt welke softwareversie is geïnstalleerd op een iPhone, iPad of iPod door naar het scherm Info te gaan.

iPhone, iPad en iPod touch

1. Tik in het beginscherm op Instellingen > Algemeen > Info.
  2. De softwareversie van het apparaat verschijnt op dit scherm.

iPod, iPod classic, iPod nano of iPod mini

1. Druk meermaals op de menuknop tot het hoofdmenu verschijnt.
  2. Scrol naar Instellingen en selecteer deze optie.
  3. Scrol naar Info en selecteer deze optie.
  4. De softwareversie van het apparaat verschijnt op dit scherm. Op de iPod nano (3e of 4e generatie) en de iPod classic drukt u in het scherm Info twee keer op de selectieknop om de softwareversie weer te geven.

iPod shuffle

Raadpleeg de stappen in het onderdeel Extra informatie.

Aanvullende informatie

U kunt de softwareversie van een apparaat achterhalen in iTunes door deze stappen te volgen:

1. Download en installeer de nieuwste versie van iTunes.
  2. Start iTunes, verbind het apparaat en wacht tot dit rechtsboven in het iTunes-venster verschijnt.
  3. Selecteer het apparaat.
  4. Controleer de softwareversie op het tabblad Overzicht of Instellingen (afhankelijk van het apparaat):

Tabblad Overzicht in iTunes

Laatst gewijzigd op: 5-mrt-2014
Nuttig?
Ja
Nee
  • Laatst gewijzigd op: 5-mrt-2014
  • Artikel: HT2188
  • Aantal keer bekeken:

• Beoordeling:

(1 reacties)