Talen

De iPod aansluiten op de aux-poort van uw stereo-installatie thuis of in de auto via de koptelefooningang

De iPod heeft een koptelefooningang van 3,5 mm om het apparaat aan te sluiten op een stereo-installatie thuis of in de auto met behulp van een stereoadapter van een andere fabrikant. Opmerking: compatibele apparaten moeten een eigen voeding hebben.

Aansluiten op een stereo-installatie thuis

1. Voor de meeste stereosystemen sluit u de iPod aan op de geluidsinvoer van uw versterker met behulp van een 3,5 mm ministereo-naar-RCA-adapterkabel.
  2. Stel het volume van uw iPod op de helft in om te vermijden dat u uw versterker overbelast. Pas het afgespeelde volume aan met de regelaars van uw stereo-installatie.

Opmerking: afhankelijk van uw stereo-installatie moet het volume van uw iPod op meer dan de helft zijn ingesteld om een goed volume te verkrijgen via de externe luidsprekers.

Aansluiten op een stereo-installatie in de auto

Gebruik een verlengkabel met stereoconnectors van 3,5 mm aan elke uiteinde om de iPod aan te sluiten op de aux-poort van het stereosysteem van uw auto of gebruik een cassette-adapter als de stereo-installatie in uw auto geen ingang heeft voor geluidsinvoer. U kunt al deze onderdelen aanschaffen in winkels waar accessoires voor stereo-installaties in auto's worden verkocht.

iPod-modellen waarbij een dockconnector wordt meegeleverd, kunnen mogelijk op bepaalde stereo-installaties in auto's worden aangesloten met een speciale adapter.

Belangrijk: de vermelding van websites en producten van derden is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden en impliceert niet dat wij deze websites of producten goedkeuren of aanbevelen. Apple kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de selectie, de prestaties of het gebruik van informatie of producten op websites van derden. Apple biedt deze vermeldingen alleen aan als dienst naar zijn gebruikers. Apple heeft de informatie op deze websites niet getest en geeft geen verklaring wat betreft de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van deze informatie. Er zijn risico’s verbonden aan het gebruik van informatie of producten die u op internet vindt, en Apple kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld. Houd er rekening mee dat websites van derden niet afhankelijk zijn van Apple en dat Apple geen enkele controle heeft over de inhoud van die websites. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.

Laatst gewijzigd op: 19-nov-2010
Nuttig?
Ja
Nee
  • Laatst gewijzigd op: 19-nov-2010
  • Artikel: HT2167
  • Aantal keer bekeken:

• Beoordeling:

(1 reacties)