Slik tilbakestiller du iPhone, iPad eller iPod touch til fabrikkinnstillingene

Finn ut hvordan du sikkert sletter informasjon fra en iPhone, iPad eller iPod touch og gjenoppretter enheten til fabrikkinnstillingene.

Hvis du også trenger å sikkert rense en Apple Watch, kan du følge denne veiledningen for å fjerne sammenkoblingen mellom enhetene dine.

Sikkerhetskopier enheten din

Husk å sikkerhetskopiere enheten, slik at du kan gjenopprette dataene dine senere.

Trykk på Innstillinger > Generelt > Overfør eller nullstill [enhet]

Trykk på Slett alt innhold og alle innstillinger.

Trykk på Slett alt innhold og alle innstillinger

Skriv inn sikkerhetskoden og Apple-ID-passordet hvis du blir bedt om det

Har du glemt koden din eller Apple-ID-passordet ditt?

Bekreft at du vil slette enheten

Hvis du har eSIM, kan du velge om du vil slette eSIM Hvis du sletter eSIM, må du kontakte operatøren din for å aktivere mobilabonnementet ditt igjen.

Bekreft at du vil slette enheten

Vent til enheten er renset

Slettingen av dataene dine kan ta noen minutter.

Hvis du ikke kan slette iPhone, iPad eller iPod touch

Hvis du fortsatt trenger hjelp, kan du kontakte Apple-kundestøtte.