Kielet

Arkistoitu - Soneran online-tuki

Tarvitsetko tietoa Sonerasta ja iPhonesta? Etsi apua seuraavien linkkien kautta:

Tämä artikkeli on arkistoitu eikä Apple enää päivitä sitä.

Tuotetuki
www.sonera.fi/iphone/tuki

Tunnukset
www.sonera.fi/iphone

Laskutus
www.sonera.fi/laskutus

Käytön seuranta
www.sonera.fi/omatsivut

Nopeuden valinta
www.sonera.fi/iphone

Kuuluvuus
www.sonera.fi/3g

Puhelimen käyttö ulkomailla
www.sonera.fi/matkalla

Sonera-kauppiaat
www.sonera.fi/iphone

Tärkeää: Kolmansien osapuolien Web-sivustoja ja tuotteita koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue kyseisiä kolmansia osapuolia, Web-sivustoja tai tuotteita. Apple ei vastaa kolmansien osapuolien Web-sivustojen sisältämistä tiedoista tai tuotteista eikä niiden toiminnallisuudesta tai käytöstä. Apple on antanut nämä tiedot vain käyttäjän avuksi. Apple ei ole testannut sivustojen sisältämiä tietoja eikä anna mitään takuita tietojen oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Kaikkien Internetistä löytyvien tietojen ja tuotteiden käyttöön liittyy riskejä, eikä Apple vastaa niistä. Käyttäjien tulee tiedostaa, että kolmansien osapuolien sivustot ovat Applesta riippumattomia eikä Apple voi vaikuttaa kyseisten sivustojen sisältöön. Lisätietoja saa ottamalla yhteyttä toimittajaan.

Muokattu viimeksi: 3.12.2010