Talen

Mac OS X v10.5: iChat-systeemvereisten

In Mac OS X v10.5 Leopard kunt u met iChat audioconferenties voeren met maximaal negen andere mensen en videoconferenties met maximaal drie andere mensen.

Hieronder volgen de systeemvereisten waarover u moet beschikken voor het starten van en deelnemen aan audio- en videochats en -conferenties in iChat.

• Voor audiochats hebt u een iSight-microfoon of andere microfoon nodig.
  • Voor videoconferenties hebt u een microfoon en een camera nodig. Wat voor soort camera? Een iSight-webcam, een FireWire-webcam, een Digital Video (DV)-camcorder met FireWire of een UVC-webcam (USB Video Class) volstaat.

Let wel dat de onderstaande vermeldingen "willekeurige G5" verwijzen naar een willekeurige Mac met G5-processor (single of dual processor).

Minimumvereisten voor audioconferenties

Voor starten Vereist systeem Alle Mac's die compatibel zijn met Leopard worden ondersteund 1 GHz G4, dual 800 MHz G4, willekeurige G5, willekeurige Intel
Vereiste bandbreedte 56 kbps internetverbinding (upload/download) 128 kbps internetverbinding (upload/download)
Voor deelnemen Vereist systeem Alle Mac's die compatibel zijn met Leopard worden ondersteund Alle Mac's die compatibel zijn met Leopard worden ondersteund
Vereiste bandbreedte 56 kbps inbelverbinding 56 kbps inbelverbinding

Minimumvereisten voor 1-op-1 videoconferenties

Videoresolutie (in pixels) 160 x 120 320 x 240 640 x 480
Vereist systeem Alle Mac's die compatibel zijn met Leopard worden ondersteund 1,8 GHz G5, 1,66 GHz Intel Core Duo 1,83 Intel Core Duo of Dual 2 GHz G5.
Vereiste bandbreedte 100 kbps internetverbinding (upload/download) 300 kbps internetverbinding (upload/download) 900 kbps internetverbinding (upload/download)

Minimumvereisten voor videoconferenties met vier personen

Videoresolutie (in pixels) 80 x 60 160 x 120 320 x 240
Voor starten Vereist systeem Dual 1 GHz G4, willekeurige G5, willekeurige Intel Dual 1 GHz G4, 1,8 GHz G5, 1,66 GHz Intel Core Duo Dual 2 GHz G5, 1,83 GHz Intel Core Duo
Vereiste bandbreedte 384 kbps internetverbinding (upload/download) 600 kbps internetverbinding (upload/download) 1800 kbps internetverbinding (upload/download)
Voor deelnemen Vereist systeem 1 GHz G4, dual 800 MHz G4, willekeurige G5 of willekeurige Intel 1 GHz G4, dual 800 MHz G4, willekeurige G5, 1,66 GHz Intel Core Duo Willekeurige G5, 1,83 GHz Intel Core Duo
Vereiste bandbreedte 100 kbps verbinding 200 kbps verbinding 300 kbps internetverbinding

Over de videomodi Goed, Beter en Best

Instellingen voor framesnelheid en videoresolutie worden automatisch geoptimaliseerd op basis van de beschikbare bandbreedte en de verwerkingskracht van de computer. U kunt op geen enkele manier handmatig van de ene modus naar de andere schakelen.

Minimumvereisten voor Photobooth-effecten

• Intel Core Duo-processor of snellere processor.
  • Een bandbreedte van minstens 128 kbps upstream en downstream.

Minimumvereisten voor Backdrop-effecten

• Intel-processor, Core 2 Duo of sneller.
  • iSight-camera, externe UVC-camera (USB Video Class) of Firewire DV-camcorder met vaste focus, belichting en witbalans.
  • Een bandbreedte van minstens 128 kbps upstream en downstream.

Minimumvereisten voor Schermdeling

• Alle Mac's die Mac OS X 10.5 Leopard ondersteunen.
  • Een bandbreedte upstream en downstream van minstens 128 kbps. Minstens 300 kbps wordt aanbevolen.

Minimumvereisten voor AV-opnames

• Alle Mac's die Mac OS X 10.5 Leopard ondersteunen. Resolutie en framesnelheid kunnen variëren per computer.
  • Een bandbreedte van minstens 128 kbps upstream en downstream.

Minimumvereisten voor iChat Theater

Weergave naast elkaar is beschikbaar op alle Mac's die compatibel zijn met Leopard en die deelname aan een videoconferentie in meerdere richtingen ondersteunen.

Afzender Vereist systeem Dual 1 GHz G4, willekeurige G5, willekeurige Intel Alle Mac's die compatibel zijn met Leopard worden ondersteund
Vereiste bandbreedte 384 kbps upload/download, 900 kbps upload om Keynote-bestanden in een resolutie van 640x480 te versturen 128 kbps upload/download, 900 kbps download om Keynote-bestanden in een resolutie van 640x480 te ontvangen
Ontvanger Vereist systeem 1 GHz G4, dual 800 MHz G4, willekeurige G5 of willekeurige Intel Alle Mac's die compatibel zijn met Leopard worden ondersteund
Vereiste bandbreedte 128 kbps upload/download 128 kbps upload/download
Laatst gewijzigd op: 27-feb-2010
Nuttig?
Ja
Nee
  • Laatst gewijzigd op: 27-feb-2010
  • Artikel: HT2020
  • Aantal keer bekeken:

• Beoordeling:

(1 reacties)