Exchange ActiveSyncin käyttöönotto iPhonessa, iPadissa tai Apple Vision Prossa

Kun lisäät Exchange ActiveSync ‑tilin, voit synkronoida Mailin, Yhteystiedot, Kalenterit, Muistutukset ja Muistiinpanot Apple-laitteesi kanssa.

Jos et ole tutussa sijainnissa, sinun on poistettava käytöstä Varastetun laitteen suojaus iOS:ssä ennen Exchange-tilin määrittämistä ja otettava se sitten uudelleen käyttöön määrityksen jälkeen.

Exchange-tilin lisääminen

• Jos käytät iPhonea tai iPadia, napauta Asetukset > Mail > Lisää tili > Microsoft Exchange.

• Jos käytät Apple Vision Prota, napauta Asetukset > Apit > Mail > Lisää tili > Microsoft Exchange.

Jos olet lisäämässä toista tiliä, napauta Tilit > Lisää tili.

Sähköpostiosoitteen antaminen

Anna sähköpostiosoitteesi ja napauta sitten Seuraava. Voit antaa myös tilin kuvauksen.

iphone-xs-ios13-settings-account-add-exchange-steps-crop

Yhteyden muodostaminen Exchange Serveriin

Valitse sähköpostiosoitteen antamisen jälkeen Kirjaudu sisään tai Määritä käsin.

Napauta Kirjaudu sisään, jos haluat etsiä Exchange-tilisi tiedot automaattisesti. Jos tililläsi on käytössä moderni todennus, sinut ohjataan mukautetun todennuksen työnkulkuun.

Napauta Määritä käsin, jos haluat määrittää tilin perustodennuksen avulla. Anna salasana ja napauta sitten Seuraava. Sinua saatetaan myös pyytää antamaan lisää palvelintietoja, jotka saat Exchange Server -ylläpitäjältä.

iphone-xs-ios13-settings-account-add-exchange-server-steps-crop

Sisällön synkronoiminen

Voit synkronoida Mailin, Yhteystiedot, Kalenterit, Muistutukset ja Muistiinpanot. Kun olet valmis, napauta Tallenna.

iphone-xs-ios13-settings-account-add-exchange-save-steps-crop

Exchange-asetusten muokkaaminen

1. Avaa laitteesi asetukset:

• Jos käytät iPhonea tai iPadia, napauta Asetukset > Mail > Tilit.

• Jos käytät Apple Vision Prota, napauta Asetukset > Apit > Mail > Tilit.

2. Valitse Exchange-tilisi.

Voit myös määrittää automaattiset poissaolovastaukset sekä muokata sitä, kuinka usein Mail synkronoi sähköpostit. Jos haluat muuttaa lisäasetuksia, napauta tilisi nimeä, niin voit muuttaa muun muassa SSL- ja S/MIME-asetuksia.

Lisätietoja

Lue lisätietoja iOS:n käyttöönotosta.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.