AirPrintin käyttäminen tulostamiseen iPhonesta tai iPadista

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit tulostaa iPhonesta tai iPadista AirPrint-yhteensopivaan tulostimeen.

Ennen kuin aloitat

• Varmista, että tulostimesi tukee AirPrintia. Saat lisätietoja tulostimen valmistajalta.

• Varmista, että iPhone tai iPad on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon ja että olet kantaman sisällä.

Tulostaminen AirPrintin avulla

1. Avaa appi, josta haluat tulostaa.

2. Näet tulostusvaihtoehdon napauttamalla apin Jaa-painikettaJaa-painike, Jaa-painikettaNo alt supplied for Image tai Toiminnot-painikettaToiminnot-painike.

3. Vieritä alas ja napauta Tulosta-painikettaTulosta-painike tai valitse Tulosta. Jos et löydä tulostusvalintaa, lue ohjeita apin käyttöoppaasta tai ohjeosiosta. Jotkin apit eivät tue AirPrintia.

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä
  4. Napauta Tulostinta ei ole valittu ja valitse AirPrint-yhteensopiva tulostin.

5. Valitse kopioiden määrä tai tee muita valintoja, kuten tulostettavat sivut.

6. Napauta oikeassa yläkulmassa Tulosta.

Tulostustyön tarkasteleminen tai peruuttaminen

Tulostamisen aikana voit tarkastella ja peruuttaa tulostustöitä apinvaihtajassa.

Tulostustyön tarkasteleminen

Tulostustöiden näyttäminen Tulostuskeskuksessa

Jos haluat tarkastella tulostettavaa työtä, avaa apinvaihtaja ja napauta Tulostuskeskus.

Tulostustyön peruuttaminen

Tulostustyön peruuttaminen Yhteenveto-kohdassa

Jos haluat perua työn tulostuksen, avaa apinvaihtaja, napauta Tulostuskeskus ja sitten Kumoa tulostus.

AirPrint toimii Wi-Fin tai langallisen verkon kautta. Applen AirPort-tukiaseman tai AirPort Time Capsulen USB-porttiin liitetyt tai tietokoneeseen Bluetooth-yhteyden välityksellä yhdistetyt AirPrint-laitteet eivät pysty käyttämään AirPrintiä.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.