Hämta appar och spel på din iPhone eller iPad

Hitta appar du tycker om på din iPhone eller iPad.

Så här hämtar du appar

1. Öppna App Store-appen på din iPhone eller iPad.

2. Bläddra igenom flikarna Idag, Spel, Appar eller Arcade för att hitta appar du gillar. Eller tryck på fliken Sök för att leta efter något specifikt. Om du hittar ett spel där det står Arcade måste du prenumerera på Apple Arcade

ios-17-iphone-15-pro-app-store-search-callout.
  3. Tryck eller klicka på priset eller Hämta-knappen. Om du ser knappen Öppna i stället för priset eller Hämta-knappen har du redan köpt eller hämtat appen.

4. Dubbelklicka på sidoknappen på höger sida av din iPhone – eller den övre knappen på din iPad – för att slutföra ditt köp. Om du använder Face ID eller Touch ID för att låsa upp din enhet, tittar du på enheten eller trycker på hemknappen för att autentisera hämtningen. Du kan behöva ange ditt Apple-ID-lösenord för att slutföra hämtningen.

Om en app i App Store har en Hämta-knapp i stället för ett pris är appen gratis. Du behöver inte betala för att hämta en gratis app. Vissa appar erbjuder köp inuti appen och prenumerationer som du kan köpa. Prenumerationer och köp inuti appen ger dig tillgång till fler funktioner, mer innehåll och annat.

Läs om hur prenumerationer och köp inuti appar fungerar

Så hittar du appar som du köpt

Använda appbiblioteket för att hitta dina appar

Om du inte hittar App Store

Om App Store saknas på din enhet kan du ha aktiverat föräldrakontroll. Justera dina inställningar för köp i iTunes och App Store och se till att du väljer Tillåt för inställningen Installera appar. Efter det borde App Store visas igen på din enhet.

Om du fortfarande inte kan hitta App Store kan du svepa för att söka efter den.

Om du har problem med att hämta appar

Om du inte kan hämta eller uppdatera appar på din iPhone eller iPad

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.