Språk

Ändra eller ta bort betalningsuppgifter från ditt iTunes Store-konto (Apple-ID)

På din iPhone, iPad eller iPod touch kan du ändra betalningsuppgifterna för ditt Apple-ID på sidan Kontoinformation. På din Mac eller PC kan du ändra betalningsuppgifterna från iTunes Store. Om du ändrar betalkortsnummer eller fakturaadress i iTunes Store uppdateras även den informationen i iCloud, Apple Online Store, iPhoto och Aperture.

Ändra betalningsuppgifterna på en iPhone, iPad och iPod touch

1. Tryck på Inställningar på hemskärmen.
  2. Tryck på iTunes och App Store.
  3. Tryck på ditt Apple-ID. (Du kan behöva logga in med ditt Apple-ID.)
    iPhone-inställningar
  4. Tryck på Visa Apple-ID.
    Apple-ID-dialogruta
  5. Tryck på Betalningsuppgifter.
  6. Ändra informationen och tryck på Klar.
    När du ändrar betalningsuppgifterna gör iTunes Store en tillfällig reservation på ditt betalkort.

Ändra betalningsinformationen på en Mac eller PC

1. Klicka så att kontot öppnas i iTunes (du kan behöva logga in med ditt Apple-ID) eller följ de här stegen:
    1. Öppna iTunes och klicka på iTunes Store.
    2. Klicka på Logga in och ange ditt Apple-ID.
      iTunes
    3. Klicka på ditt Apple-ID och välj Konto.
      Rullgardinsmenyn Apple-ID
  2. På sidan Kontoinformation klickar du på Ändra till höger om Betalningstyp.
    Avsnittet Sammanfattning för Apple-ID
    Du kan se betalningsmetoderna som iTunes Store accepterar i avsnittet Betalningstyp. Om du vill ta bort betalningsmetoden väljer du Ingen i avdelningen Betalningstyp. Läs om vad du kan göra om Ingen inte visas, eller om du inte kan välja det.
  3. Ändra informationen och klicka på Klar.
    När du ändrar betalningsuppgifterna gör iTunes Store en tillfällig reservation på ditt betalkort.

Få hjälp

Om du behöver hjälp med att ändra dina betalningsuppgifter eller din betalkortsinformation eller faktureringsinformation, kontaktar du iTunes Store-supporten. Du kanske även kan få svar på din fråga nedan:

• Om du ändrar betalningsmetoden kontrollerar du att kontoinformationen stämmer överens med uppgifterna om kortet hos din bank.
  • Om du använder ett AOL-användarnamn när du loggar in i iTunes Store ändras inte informationen för ditt AOL-konto när du gör ändringar på informationssidan för ditt konto. Kontakta AOL om du måste uppdatera din AOL-kontoinformation.
  • Om din föregående betalning inte accepterades kan du behöva ändra betalningsuppgifterna.

Viktigt: Information om produkter som inte tillverkas av Apple tillhandahålls endast i informationssyfte och ska inte betraktas som någon rekommendation från Apple. Kontakta leverantören om du vill veta mer.

Senast ändrad: 2014-jul-15