Brug af Begrænsninger i iTunes på pc

Brug Begrænsninger til at blokere eller begrænse bestemte funktioner eller tjenester i iTunes på din computer, herunder adgang til anstødeligt indhold i iTunes Store.

Ved at bruge Begrænsninger i iTunes på din pc kan du deaktivere adgang til følgende:

• Apple Podcasts

• iTunes Store

• Apple Music

• Fælles biblioteker

Du kan også bruge begrænsninger til at forhindre, at en person, der låner din computer, afspiller musik med anstødeligt indhold, ser film eller tv-udsendelser med bestemte vurderinger eller downloader apps med bestemte aldersgrænser.

Indstilling af begrænsninger i iTunes på pc

1. Åbn Windows-menuen, og gå til alle apps.

2. Højreklik på iTunes, og vælg derefter Mere > Kør som administrator.

3. I det panel, der vises, skal du vælge de emner, du vil deaktivere og begrænse. Du kan også indstille vurderingsniveauer for film, tv-udsendelser og programmer via menuerne til højre for de pågældende emner.

Der er ikke angivet et alternativ til billede
  4. Hvis du vil sikre, at ingen kan ændre dine indstillede begrænsninger, skal du klikke på låsesymbolet nederst til højre i vinduet og indtaste administratoradgangskoden til din computer. Hvis du senere vil ændre indstillinger for deaktiverede eller begrænsede emner, skal du klikke på låsesymbolet og indtaste adgangskoden, når du bliver bedt om det.

5. Klik på OK for at bekræfte dine valg.

Denne vejledning gælder for iTunes fra Microsoft Store. Hvis du har downloadet iTunes til Windows fra Apples websted, kan du finde begrænsningerne under Rediger > Indstillinger > Begrænsninger.

Læs mere

Du kan også bruge Begrænsninger på Mac, iPhone, iPad eller iPod touch og Apple TV.