Talen

Controleren welke versie van Windows XP op uw Windows-pc is geïnstalleerd

Leer hier hoe u controleert welke versie van Windows XP op uw Windows-pc is geïnstalleerd.

Dit artikel heeft betrekking op Windows XP. Gebruikers van Windows Vista of Windows 7 kunnen hier informatie vinden.

Mogelijk moet u controleren welke versie van Microsoft Windows op uw computer is geïnstalleerd om er zeker van te zijn dat u iTunes, iPod, QuickTime of andere Apple-producten kunt gebruiken met deze versie. Voer deze stappen uit om na te gaan welke versie u gebruikt:

1. Klik met de rechtermuisknop op Deze computer en klik op Eigenschappen om het venster Systeemeigenschappen te openen. (Het pictogram Deze computer bevindt zich in het menu Start of op het bureaublad.)
  2. Klik op het tabblad Algemeen om de versiegegevens van het besturingssysteem weer te geven.

Indien nodig kunt u de laatste updates voor Windows XP downloaden en installeren via Windows Update.

Belangrijk: de vermelding van websites en producten van derden is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden en impliceert niet dat wij deze websites of producten goedkeuren of aanbevelen. Apple kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de selectie, de prestaties of het gebruik van informatie of producten op websites van derden. Apple biedt deze vermeldingen alleen aan als dienst naar zijn gebruikers. Apple heeft de informatie op deze websites niet getest en geeft geen verklaring wat betreft de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van deze informatie. Er zijn risico’s verbonden aan het gebruik van informatie of producten die u op internet vindt, en Apple kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld. Houd er rekening mee dat websites van derden niet afhankelijk zijn van Apple en dat Apple geen enkele controle heeft over de inhoud van die websites. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.

Laatst gewijzigd op: 18-jul-2012
Nuttig?
Ja
Nee
  • Laatst gewijzigd op: 18-jul-2012
  • Artikel: HT1864
  • Aantal keer bekeken:

• Beoordeling:

(1 reacties)