Språk

iTunes Store: Overføre kjøp fra iOS-enheten eller iPod til en datamaskin

Hvis du kjøpte objekter fra iTunes Store og har arkivert dem bare på iOS-enheten eller iPod, kan du overføre dem til hvilken som helst datamaskin som er autorisert med din Apple-ID. Denne funksjonen sørger for en ekstra beskyttelse mot tap av verdifulle kjøp.

Hvis du vil overføre iTunes Store-kjøp fra en iOS-enhet eller iPod til en datamaskin, må du passe på åautorisere datamaskinen før du kobler til enheten. Følg denne framgangsmåten for å autorisere:

1. Åpne iTunes.
  2. Velg Butikk > Autoriser denne maskinen.
  3. Oppgi Apple-IDen og klikk på Autoriser.

Hvis du kjøpte iTunes Store-innholdet på enheten med flere kontoer, må du autorisere datamaskinen for hver konto.

Følg denne framgangsmåten for å overføre iTunes Store-kjøp fra enheten til en datamaskin:

1. Koble enheten til datamaskinen. Hvis den synkroniseres med et annet iTunes-bibliotek, vises denne meldingen: "[enhetsnavn] synkroniseres med et annet iTunes-bibliotek. En [enhet] kan synkroniseres med bare ett iTunes-bibliotek om gangen. Hva vil du gjøre?"
    • Hvis du ikke vil erstatte innholdet på enheten med innholdet fra datamaskinen, klikker du på Avbryt.
    • Hvis du vil laste ned innholdet på enheten til datamaskinen, følger du trinnene nedenfor for å overføre kjøpene.
  2. Klikk på Overfør kjøp. iTunes vil starte kopieringen av eventuelle kjøp som er gjort med kontoen som datamaskinen er autorisert for. Hvis du klikker på Slett og synkroniser, vil iTunes slette alt innhold på enheten. Innholdet erstattes med innholdet i det gjeldende iTunes-biblioteket som enheten er tilkoblet. Hvis det ikke er noe innhold i iTunes-biblioteket, synkroniseres det ikke noe til enheten, og den vil være tom.

Hvis meldingen ovenfor ikke vises når du kobler til enheten, kan det hende valget "Ikke spør flere ganger" har blitt markert tidligere. Heldigvis finnes det to andre metoder du kan bruke til å kopiere kjøpene fra enheten.

• Koble enheten til datamaskinen og vent til enhetssymbolet vises i iTunes. Gå til Arkiv > Enheter og velg Overfør kjøp fra [enhetsnavn].
  • Velg Vis > Vis sidefelt. Høyreklikk (Windows eller Mac) eller Kontroll-klikk (Mac) på enheten i iTunes-kildelisten og velg Overfør kjøp fra lokalmenyen som vises
    Overfør kjøp i kontekstmenyen for enheten
    Denne funksjonen fungerer bare for lyd, video og apper som du har kjøpt fra iTunes Store. Objekter som du har importert fra lyd-CDer eller anskaffet fra andre kilder, vil ikke bli kopiert fra enheten til iTunes-biblioteket. Kopier av alle PDF-filer og bøker fra enhetens iBooks-app blir imidlertid overført til datamaskinen, uavhengig av om de ble kjøpt fra iBooks Store eller ikke. Lær mer om overføring av medier til iTunes-biblioteket.

Finn ut mer

Lær hvordan du flytter musikk til en ny datamaskin.

Hvis kjøpene du ser etter, ikke er på noen av enhetene dine, kan du se hvordan du laster ned tidligere kjøp fra App Store, iBooks Store og iTunes Store.

Merknad om opphavsrett

iTunes-programvare kan bli brukt til å reprodusere materiale. Den er lisensiert til deg bare for reproduksjon av materiale som ikke er opphavsrettslig beskyttet, materiale du har opphavsrett til, eller materiale du har fullmakt eller lovlig tillatelse til å reprodusere. Hvis du er usikker på om du har rett til å kopiere materiale, bør du ta kontakt med en juridisk rådgiver. Se Vilkår og betingelser for iTunes Store for mer informasjon.

Sist endret: 22.jul.2014
Nyttig?
Ja
Nei
  • Sist endret: 22.jul.2014
  • Artikkel: HT1848
  • Visninger:

• Vurdering:

(1 svar)

Ytterligere kundestøtteinformasjon for produkter