Språk

iTunes Store: Overføre kjøp fra iOS-enheten eller iPod til en datamaskin

Hvis du har kjøpt objekter fra iTunes Store og det eneste stedet du har dem arkivert, er på en iOS-enhet eller iPod, kan du overføre dem til en datamaskin som er autorisert for iTunes Store-kontoen din. Denne funksjonen sørger for en ekstra beskyttelse mot tap av verdifulle kjøp.

Hvis du vil overføre iTunes Store-kjøp fra en iOS-enhet eller iPod til en datamaskin, må du passe på å autorisere datamaskinen før du kobler til enheten. Følg denne framgangsmåten for å autorisere:

1. Åpne iTunes.
  2. Velg Autoriser maskinen fra Butikk-menyen.
  3. Knappen Apple-ID markeres som standard i dialogruten som vises.
  4. Skriv Apple-IDen og passordet, og klikk på Autoriser-knappen.

Hvis iTunes Store-kjøpene på enheten ble kjøpt med flere kontoer, må du autorisere datamaskinen for hver av dem.

Følg denne framgangsmåten for å overføre iTunes Store-kjøp fra enheten til en datamaskin:

1. Koble enheten til datamaskinen. Hvis iPod er synkronisert med et annet iTunes-bibliotek, kan denne dialogruten åpnes:

Varsel som gir en mulighet til å overføre kjøp i iTunes

2. Klikk på knappen Overfør kjøp.

3. Viktig: Hvis du klikker på Slett og synkroniser, slettes eventuelt innhold som finnes fra før på enheten. Innholdet erstattes med det eksisterende innholdet i det gjeldende iTunes-biblioteket som enheten er tilkoblet. Hvis det ikke er noe innhold i iTunes-biblioteket, synkroniseres det ikke noe til enheten, og den vil være tom.

iTunes vil starte kopieringen av eventuelle kjøp som er gjort med kontoen som datamaskinen er autorisert for.

Hvis dialogruten ovenfor ikke vises når du kobler til enheten, kan det hende valget "Ikke spør flere ganger" har blitt markert tidligere. Heldigvis finnes det to andre metoder du kan bruke til å kopiere kjøpene fra enheten.

Når du har koblet enheten til datamaskinen og enhetssymbolet vises i iTunes, går du til Arkiv-menyen, velger Enheter og deretter Overfør kjøp fra "(navnet på din enhet)".

Valget Arkiv > Overfør kjøp fra

Du kan også velge Vis sidepanel fra Vis-menyen, høyreklikke (Windows eller Mac) eller Kontroll-klikke (bare Mac) på enheten i Kilde-listen i iTunes, og så velge Overfør kjøp fra lokalmenyen som åpnes.

Overfør kjøp i kontekstmenyen for enheten

Vær oppmerksom på at denne funksjonen bare fungerer for objekter som er kjøpt i iTunes Store. Objekter som er importert fra lyd-CDer eller anskaffet fra andre kilder, vil ikke bli kopiert fra enheten til iTunes-biblioteket. Se denne artikkelen for flere detaljer.

Tilleggsinformasjon

Hvis du ønsker mer informasjon om hvordan du flytter musikk, kan du se iTunes: Slik flytter du musikk til en ny datamaskin.

Hvis kjøpene du ser etter, ikke er på noen av enhetene dine, kan du se Laste ned tidligere kjøp fra App Store, iBooks Store og iTunes Store.

Merknad om opphavsrett

iTunes-programvare kan bli brukt til å reprodusere materiale. Det er lisensiert til deg bare for reproduksjon av materiale som ikke er opphavsrettslig beskyttet, materiale du har opphavsrett til, eller materiale du har fullmakt eller lovlig tillatelse til å reprodusere. Hvis du er usikker på om du har rett til å kopiere materiale, bør du ta kontakt med en juridisk rådgiver. Se iTunes Store Terms of Service for mer informasjon.

Sist endret: 15.okt.2013
Nyttig?
Ja
Nei
Not helpful Somewhat helpful Helpful Very helpful Solved my problem
Skriv ut denne siden
  • Sist endret: 15.okt.2013
  • Artikkel: HT1848
  • Visninger:

• Vurdering:

(16 svar)

Ytterligere kundestøtteinformasjon for produkter