Språk

Hvis du ikke kan oppdatere eller gjenopprette iOS-enheten

Du kan bruke gjenopprettingsmodus hvis du ikke kan oppdatere eller gjenopprette iOS-enheten.

Du må kanskje bruke gjenopprettingsmodus hvis:

• Du ikke kan oppdatere eller gjenopprette fordi iTunes ikke gjenkjenner enheten eller angir at den er "i gjenopprettingsmodus".
  • Apple-logoen forblir på skjermen i flere minutter uten noen fremdriftslinje.
  • Skjermbildet Koble til iTunes vises.

Se hva du kan gjøre hvis fremdriftslinjen forblir på skjermen i flere minutter.

Bruke gjenopprettingsmodus

Gjenopprettingsmodus sletter enheten og gjenoppretter den, noe som skulle løse problemet. Hvis du tidligere har synkronisert med iTunes eller iCloud, kan du kanskje gjenopprette fra sikkerhetskopien etter gjenopprettingen.

1. Slå av enheten. Hvis du ikke kan slå den av, holder du nede Dvale-/vekkeknappen og Hjem-knappen samtidig og venter noen sekunder til enheten slår seg av.
  2. Koble enhetens USB-kabel bare til datamaskinen.
  3. Hold nede enhetens Hjem-knapp når du kobler USB-kabelen til enheten.
  4. Når du ser Koble til iTunes-skjermen, slipper du Hjem-knappen. Hvis du ikke ser denne skjermen, prøver du trinnene 1 til og med 3 én gang til.

USB-kabel peker mot iTunes-symbolet

iTunes skulle åpne og vise en melding som: "iTunes har oppdaget en iPhone i gjenopprettingsmodus. Du må gjenopprette denne iPhone-enheten før den kan brukes sammen med iTunes."

5. Bruk iTunes til å gjenopprette enheten.

Hvis du ikke ser enheten i iTunes, følger du disse trinnene for Mac eller disse for Windows.

Tilleggsinformasjon

Hvis du ved en feil startet enheten i gjenopprettingsmodus, omstarter du den for å avslutte gjenopprettingsmodus. Du kan også bare vente – etter 15 minutter vil enheten avslutte gjenopprettingsmodus av seg selv.

Sist endret: 15.mar.2014
Nyttig?
Ja
Nei
  • Sist endret: 15.mar.2014
  • Artikkel: HT1808
  • Visninger:

• Vurdering:

(1 svar)

Ytterligere kundestøtteinformasjon for produkter