Talen

Update of herstel van iPhone, iPad of iPod touch lukt niet

U kunt een iOS-apparaat in de herstelmodus plaatsen en het vervolgens herstellen via iTunes.

De herstelmodus gebruiken

U moet de herstelmodus wellicht gebruiken om een apparaat te herstellen in de volgende gevallen:

• iTunes herkent het apparaat niet of meldt dat het apparaat zich in de herstelmodus bevindt.
  • U ziet het Apple-logo gedurende meerdere minuten op het scherm zonder voortgangsbalk.
  • U ziet het scherm Verbind met iTunes.

Lees wat u moet doen als u de voortgangsbalk gedurende meerdere minuten op het scherm ziet.

Volg deze stappen om het apparaat in de herstelmodus te plaatsen:

1. Schakel het apparaat uit en laat het uitgeschakeld.
  2. Sluit de USB-kabel van het apparaat aan op een computer met iTunes.
  3. Houd de thuisknop van het apparaat ingedrukt wanneer u de USB-kabel aansluit. Blijf de thuisknop ingedrukt houden totdat u het scherm Verbind met iTunes ziet.
    Schermafbeelding met het scherm Verbind met iTunes in iOS.
  4. Laat de thuisknop los wanneer u dit scherm ziet. Voer stappen 1 tot en met 3 opnieuw uit als u dit scherm niet ziet.

Wanneer het apparaat is verbonden, wordt iTunes geopend. U ziet een bericht waarin wordt gemeld dat iTunes een iPhone, iPad of iPod touch in de herstelmodus heeft gevonden.

Dialoogvenster in iTunes: 'iTunes heeft een iPhone aangetroffen waarvan de herstelmodus actief is. U moet deze iPhone herstellen voordat u deze kunt gebruiken met iTunes.'

Gebruik iTunes om het apparaat te herstellenAls u een apparaat in de herstelmodus herstelt, wordt de inhoud ervan gewist. Als u eerder met iTunes of iCloud hebt gesynchroniseerd, kunt u wellicht gegevens terugzetten vanaf een reservekopie.

Meer hulp aanvragen

Lees wat u moet doen als een apparaat niet verschijnt in iTunes voor OS X of in iTunes voor Windows.

Als u het apparaat per ongeluk in de herstelmodus hebt geplaatst, start u het opnieuw op. U kunt ook 15 minuten wachten totdat het apparaat de herstelmodus zelf uitschakelt.

Laatst gewijzigd op: 29-sep-2014
Nuttig?
Ja
Nee
  • Laatst gewijzigd op: 29-sep-2014
  • Artikel: HT1808
  • Aantal keer bekeken:

null