Språk

iOS: Sikkerhetskopiere og gjenopprette iOS-enheten med iCloud eller iTunes

Lær hvordan du bruker iCloud eller iTunes til å sikkerhetskopiere og gjenopprette det viktigste innholdet på iPhone, iPad eller iPod touch.

Bør jeg sikkerhetskopiere med iCloud eller iTunes?

Få hjelp til å avgjøre om du skal bruke iCloud eller iTunes til å sikkerhetskopiere innholdet på iOS-enheten.

Bruke iCloud

iCloud-sikkerhetskopi er en enkel og pålitelig sikkerhetskopieringsløsning for kunder som ønsker å sikkerhetskopiere sine iOS-enheter trådløst og automatisk.

Sikkerhetskopiere til iCloud

Hvis du bruker iCloud, kan det automatisk sikkerhetskopiere dataene dine hvis du har valgt dette alternativet. Du kan kontrollere iCloud-sikkerhetskopien og forsikre deg om at den er oppdatert ved å følge disse trinnene:

1. Trykk på Innstillinger > iCloud > Lagring og kopiering.
    Innstillinger for sikkerhetskopiering med iCloud
  2. Slå på iCloud-sikkerhetskopi hvis det er slått av.
  3. Trykk på Sikkerhetskopier nå.

Gjenopprette fra en iCloud-sikkerhetskopi

Hvis du har en ny iOS-enhet, eller hvis du må gjenopprette iOS-enheten for å løse et problem, følger du disse trinnene.

1. Følg de første trinnene i iOS Oppsettassistent (velg språk, og så videre).
  2. Velg Gjenopprett fra iCloud-kopi når assistenten spør om du vil konfigurere iPhone (eller en annen iOS-enhet).
    Konfigurere iPhone
  3. Velg sikkerhetskopien du opprettet tidligere.
    Konfigurere iPhone

Du kan gjenopprette en sikkerhetskopi bare ved å bruke iOS Oppsettassistent.

Hvis du allerede har konfigurert enheten, kan du slette alt innhold og gå gjennom iOS Oppsettassistent igjen. Trykk på Innstillinger > Generelt > Nullstill > Slett alt innhold og alle innstillinger. Dette må du bare gjøre hvis du allerede har en sikkerhetskopi siden det vil fjerne alt innhold fra enheten.

Bruke iTunes

Du kan bruke iTunes til å sikkerhetskopiere og gjenopprette innholdet på iPhone, iPad eller iPod touch. Vær oppmerksom på at iTunes og iOS ikke støtter installering av sikkerhetskopier av nyere versjoner av iOS på enheter som bruker eldre versjoner.

Sikkerhetskopier

Følg disse trinnene for å sikkerhetskopiere innholdet på iOS-enheten:

1. Pass på at datamaskinen har den nyeste versjonen av iTunes.
  2. Koble iOS-enheten til datamaskinen.
  3. Velg Arkiv > Enheter > Sikkerhetskopier.
    Hvis du bruker iTunes 10.7 eller eldre, høyreklikker du på enheten i listen og velger Sikkerhetskopier nå.

Du kan også sikkerhetskopiere ved å synkronisere iOS-enheten med datamaskinen. Når du bruker iTunes til å synkronisere, er sikkerhetskopiering første trinn.

Hvis du vil kontrollere at sikkerhetskopieringen ble fullført, åpner du iTunes-valgene og velger Enheter-fanen. Du vil se navnet på enheten sammen med datoen og klokkeslettet da iTunes opprettet sikkerhetskopien.

Gjenopprette fra en sikkerhetskopi

Hvis du har en ny iOS-enhet, eller hvis du må gjenopprette iOS-enheten for å løse et problem, følger du disse trinnene:

1. Koble iOS-enheten til datamaskinen der sikkerhetskopien er.
  2. Pass på at denne datamaskinen har den nyeste versjonen av iTunes.
  3. Velg Arkiv > Enheter > Gjenopprett fra sikkerhetskopi.
    Hvis du bruker iTunes 10.7 eller eldre, høyreklikker du på enheten i listen og velger Gjenopprett fra sikkerhetskopi.

Viktig: Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple er bare ment for informasjon, og innebærer ingen anbefaling eller oppfordring fra Apple. Kontakt leverandøren for ytterligere informasjon.

Sist endret: 27.jun.2014
Nyttig?
Ja
Nei
  • Sist endret: 27.jun.2014
  • Artikkel: HT1766
  • Visninger:

• Vurdering:

(1 svar)

Ytterligere kundestøtteinformasjon for produkter