iTunes-tuki

Hanki tukea ostoksillesi

Etsi vastauksia laskutukseen, maksutietoihin, iTunes Store -ostoksiin tai Apple Music -tilaukseen liittyen.

Apple Music -apin käyttäminen

Katso, miten voit tilata Apple Musicin, kuunnella radioasemia eri puolilta maailmaa, ostaa musiikkia tai lähettää lahjan.

Tietoja iTunesin Windows-versiosta

Lue, mistä voit ladata iTunesin Windows-version tai Apple Music ‑apin, Apple TV ‑apin ja Apple Devices ‑apin Windows 10:lle tai uudemmalle.

Applen yhteisöt

Etsi vastauksia, kysy kysymyksiä ja ole yhteydessä muihin Apple-käyttäjiin.

Hanki tukea

Voimme auttaa parhaiden tukivaihtoehtojen löytämisessä.