Talen

iTunes Store: veelgestelde vragen voor iPhone, iPad en iPod touch

Hieronder vindt u veelgestelde vragen over de iTunes Store voor iPhone, iPad en iPod touch.

Alles verbergen | Alles weergeven

Kan ik mijn aankopen automatisch downloaden naar mijn apparaten telkens als ik een aankoop verricht?

Ja. Volg deze stappen om de aankopen automatisch te downloaden naar alle apparaten telkens als u een aankoop verricht.
Opmerking: iOS 5 of hoger is vereist voor de iPhone (CDMA-model).

Hoe kan ik mijn oudere aankopen in de iTunes Store, App Store of iBooks Store downloaden?

Lees hier hoe u eerdere aankopen in de iTunes Store, App Store en iBooks Store downloadt. Eerdere aankopen zijn mogelijk niet beschikbaar als deze zich niet langer in de iTunes Store bevinden.
Opmerking:
 iOS 5 of hoger is vereist voor de iPhone (CDMA-model).

Hoe gebruik ik de iTunes Store voor iPhone, iPad en iPod touch?

Lees meer over de functies van de iTunes Store en een apparaat in de gebruikershandleiding van de iPhone, iPad en iPod touch.

Biedt de iTunes Store voor iPhone, iPad en iPod touch ook films, tv-programma's of audioboeken aan?

Ja. De iTunes Store voor iPhone, iPad en iPod touch biedt muziek, tv-programma's, films, audioboeken, podcasts en meer. Lees meer over wat de iTunes Store te bieden heeft.

Werkt de iTunes Store voor iPhone, iPad en iPod touch via een mobiel datanetwerk?

Voor alle typen beschikbaar materiaal werkt de iTunes Store voor iPhone, iPad en iPod touch via Wi-Fi. Als u een iPhone, iPad Wi-Fi + 3G of iPad (3e generatie) Wi-Fi + Cellular hebt, kunt u ook een mobiel datanetwerk gebruiken. Mobiele downloads zijn beperkt tot apps, muziek, muziekvideo's, boeken, audioboeken, podcasts en iTunes U-bestanden met een bestandsgrootte van 100 MB of minder, afhankelijk van de draadloze aanbieder. U kunt geen films of tv-programma's downloaden met een mobiele datanetwerk, ongeacht de bestandsgrootte. Bij het downloaden via mobiele netwerken kunnen kosten in rekening worden gebracht; neem contact op met de draadloze aanbieder voor informatie.

Biedt de iTunes Store voor iPhone, iPad en iPod touch ondersteuning voor ouderlijk toezicht?

U kunt een iPhone, iPad of iPod touch instellen om toegang tot expliciet materiaal te beperken, alsook de leeftijdskeuring voor films, tv en programma's instellen. Raadpleeg meer informatie over ouderlijk toezicht.

Kan ik de iTunes Store-tegoed (van bijvoorbeeld een iTunes Card) gebruiken om aankopen te verrichten vanaf mijn iPhone, iPad of iPod?

Ja, mits u het winkeltegoed via uw iTunes Store-account hebt ingewisseld.

Kan ik de volgorde van downloads wijzigen of worden deze altijd gerangschikt volgens aanschafdatum?

Downloads worden chronologisch gerangschikt op aanschafdatum. U kunt de volgorde niet wijzigen.

Ik heb vanaf mijn iPhone, iPad of iPod touch een album aangeschaft dat een muziekvideo en een digitaal boekje bevat. Waar kan ik deze terugvinden?

Bonusartikelen, zoals muziekvideo's, worden direct naar de iPhone, iPad of iPod touch gedownload. U vindt de digitale boekjes in de downloadwachtrij wanneer u op de computer bij de iTunes Store inlogt. Raadpleeg meer informatie over het synchroniseren van digitale boekjes.

Hoe kan ik mijn downloads beheren?

Elk artikel dat u vanaf een iPhone, iPad of iPod touch aanschaft, wordt naar een Mac of pc gesynchroniseerd de volgende keer dat u het apparaat aansluit op de computer. Als u een artikel slechts gedeeltelijk naar een apparaat hebt gedownload, kunt u de download hervatten door opnieuw verbinding te maken met een netwerk. Anders voltooit de computer de download automatisch. Als u materiaal handmatig beheert, moet u in iTunes mogelijk Archief > Zet aankopen van 'xx' over kiezen wanneer het apparaat is aangesloten.

Hoe kan ik de instellingen van mijn iTunes Store-account op mijn iPhone, iPad of iPod touch weergeven of wijzigen?

Als u iOS 6 of hoger gebruikt, tikt u op Instellingen > iTunes en App Store > Log in of Maak nieuwe Apple ID aan.

Als u iOS 3 t/m iOS 5 gebruikt, tikt u op Instellingen > Store > Log in of Maak nieuwe account aan.

Laatst gewijzigd op: 26-sep-2013
Nuttig?
Ja
Nee
  • Laatst gewijzigd op: 26-sep-2013
  • Artikel: HT1689
  • Aantal keer bekeken:

• Beoordeling:

(1 reacties)