Kielet

iTunes Store: iPhonen, iPadin ja iPod touchin usein kysytyt kysymykset

Seuraavassa on usein kysyttyjä kysymyksiä iTunes Storen käytöstä iPhonen, iPadin ja iPod touchin kanssa.

Pienennä kaikki | Laajenna kaikki

Voinko ladata ostokset automaattisesti laitteisiin aina oston yhteydessä?

Kyllä. Noudata näitä ohjeita, niin ostokset ladataan automaattisesti kaikkiin laitteisiisi ostohetkellä.
Huomautus: iOS 5 tai uudempi vaaditaan iPhoneen (CDMA-malli).

Miten lataan aiemmat iTunes Store-, App Store- ja iBooks Store -ostokset?

Lue, miten voit ladata aiemmat iTunes Store-, App Store- ja iBooks Store -ostokset. Aiemmat ostokset eivät ehkä ole saatavilla, jos niitä ei enää ole iTunes Storessa.
Huomautus:
 iOS 5 tai uudempi vaaditaan iPhoneen (CDMA-malli).

Miten iTunes Storea käytetään iPhonen, iPadin ja iPod touchin kanssa?

Lisätietoja iTunes Storen ominaisuuksista ja laitteesta löytyy iPhonen, iPadin ja iPod touchin käyttöoppaista.

Voiko iTunes Storesta hankkia iPhonella, iPadilla ja iPod touchilla elokuvia, TV-ohjelmia tai äänikirjoja?

Kyllä, iTunes Storesta voi hankkia iPhonella, iPadilla ja iPod touchilla mm. musiikkia, TV-ohjelmia, elokuvia, äänikirjoja ja podcasteja. Lue lisää iTunes Storen tarjonnasta.

Toimiiko iTunes Store iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa matkapuhelindataverkon kautta?

iTunes Store toimii iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa Wi-Fi-yhteyden kautta kaikkien sisältötyyppien osalta. Jos käytössä on iPhone, iPad Wi-Fi + 3G tai iPad (3. sukupolven) Wi-Fi + Cellular, voit käyttää myös mobiilidataverkkoa. Mobiilidataverkon kautta voi operaattorista riippuen ladata ohjelmia, musiikkia, musiikkivideoita, kirjoja, äänikirjoja, podcasteja sekä iTunes U -tiedostoja, joiden tiedostokoko on enintään 100 megatavua. Elokuvia ja TV-ohjelmia ei voi ladata mobiilidataverkon kautta tiedostokoosta riippumatta. Mobiiliverkon kautta lataaminen voi olla maksullista. Kysy lisätietoja matkapuhelinoperaattoriltasi.

Tukeeko iTunes Store käyttörajoituksia iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa?

iPhone, iPad ja iPod touch voidaan määrittää siten, että pääsy mahdollisesti loukkaavaan sisältöön sekä elokuvien, TV-ohjelmien ja ohjelmien arviointeihin on rajoitettu. Lue lisätietoja käyttörajoituksista.

Voiko iTunes Storen krediittejä (lahjakorteista tai vastaavista) käyttää ostosten tekemiseen iPhonessa, iPadissa tai iPodissa?

Kyllä, jos olet jo lunastanut store-krediitit iTunes Store -tunnuksellasi.

Voidaanko lataukset järjestää uudelleen, vai ovatko ne ostojärjestyksessä?

Lataukset ovat ostohetken mukaan aikajärjestyksessä. Niiden järjestystä ei voi muuttaa.

Ostin iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla albumin, joka sisältää musiikkivideon ja digitaalisen kirjasen. Minne se tallentui?

Bonusmateriaali (kuten musiikkivideot) latautuu suoraan iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin. Digitaaliset kirjaset ovat latausjonossa, kun kirjaudut iTunes Storeen tietokoneesta. Lue lisätietoja digitaalisten kirjasten synkronoinnista.

Miten hallitsen latauksiani?

Aina kun ostat kohteen iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla, se synkronoidaan Maciin tai Windows-tietokoneeseen, kun laite yhdistetään seuraavan kerran tietokoneeseen. Jos kohde on ladattu laitteeseen vain osittain, voit jatkaa lataamista muodostamalla verkkoyhteyden uudelleen. Muussa tapauksessa tietokone jatkaa lataamista automaattisesti. Jos sisältöä hallitaan käsin, iTunesista täytyy ehkä valita Arkisto > Siirrä ostokset kohteesta "xx", kun laite on liitetty.

Miten voin tarkastella/muuttaa iTunes Store -tilin asetuksia iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa?

Jos käytössä on iOS 6 tai uudempi, valitse Asetukset > iTunes- ja App Store > Kirjaudu sisään tai Luo uusi Apple ID.

Jos käytössä on iOS 3–5, valitse Asetukset > Store > Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili.

Muokattu viimeksi: 26.9.2013