Leje af film i Apple TV-appen

Find og lej film i Apple TV-appen, og download eller stream dem derefter på din iPhone, iPad, dit Apple TV, din Mac, pc, dit smart-tv eller din streamingenhed.

Lej en film i Apple TV-appen

1. Åbn Apple TV-appen.

2. Søg efter den film, du vil leje.

3. På filmens side skal du vælge knappen Lej. Hvis du ikke kan se muligheden for at leje, er den pågældende film ikke tilgængelig til leje.

4. Log ind med dit Apple-id for at leje filmen.

Du har 30 dage til at begynde at se det lejede emne, før det slettes fra dit bibliotek. Fra du begynder at se det lejede emne, er det tilgængeligt i 48 timer. Læs om, hvordan du ændrer undertekster eller lydsprog for det lejede emne.

Du kan også finde ud af, om en film har tilgængelighedsfunktioner såsom CC, SDH eller AD.

Find dit lejede emne

Se dine lejede emner fra fanen Bibliotek i Apple TV-appen.

På iPhone eller iPad

1. Åbn Apple TV-appen.

2. På din iPhone: Tryk på Bibliotek. Se derefter under Lejede emner. Hvis du ikke kan finde Lejede emner, er dit lejede emne enten udløbet eller ikke lejet med det Apple-id, der er logget ind på Apple TV-appen. På iPad: Gå til indholdsoversigten. Tryk på Lejede emner under Bibliotek.

3. Tryk på den film, du har lejet. Herfra kan du:

• Streame dit lejede emne: Tryk på knappen Afspilknappen Afspil.

• Downloade dit lejede emne: Tryk på knappen Downloadknappen Download.

På dit Apple TV, dit smart-tv eller din streamingenhed

1. Åbn Apple TV-appen.

2. Gå til fanen Bibliotek.

3. Vælg Lejede emner i indholdsoversigten. Hvis du ikke kan finde Lejede emner, er dit lejede emne enten udløbet eller ikke lejet med det Apple-id, der er logget ind på Apple TV-appen.

4. Vælg den lejede film, og vælg derefter Afspil for at begynde at se den.

Du kan ikke downloade lejede emner til dit Apple TV, dit smart-tv eller din streamingenhed.

På Mac

1. Åbn Apple TV-appen.

2. Klik på Lejede emner i indholdsoversigten under Bibliotek. Hvis du ikke kan finde Lejede emner, er dit lejede emne enten udløbet eller ikke lejet med det Apple-id, der er logget ind på Apple TV-appen.

3. Hold markøren over din lejefilm. Herfra kan du:

• Streame dit lejede emne: Klik på knappen Afspilknappen Afspil.

• Downloade dit lejede emne: Klik på knappen Downloadknappen Download.

I iTunes på pc

1. Åbn iTunes.

2. Vælg Film i lokalmenuen øverst til venstre.

3. Klik på fanen Lejet øverst i iTunes-vinduet. Hvis du ikke kan finde fanen Lejet, er dit lejede emne enten udløbet eller ikke lejet med det Apple-id, der er logget ind på Apple TV-appen.

4. Hold markøren over din lejefilm. Herfra kan du:

• Streame dit lejede emne: Klik på knappen Afspilknappen Afspil.

• Downloade dit lejede emne: Klik på knappen Downloadknappen Download.

Se det lejede emne på en anden enhed

Du kan se det lejede emne på en hvilken som helst enhed, der har Apple TV-appen, og hvor du er logget ind med dit Apple-id. Når du har downloadet det lejede emne på én enhed, kan du streame det på en anden enhed samtidig.

Hvis du ikke kan afspille det lejede emne, skal du se, om det er downloadet eller streames på en anden enhed.  Hvis du vil downloade det lejede emne på en anden enhed, skal du fjerne det lejede emne fra din enhed og derefter downloade det på den enhed, du vil se det på.

Har du stadig brug for hjælp?

Apple TV-appen er ikke tilgængelig i alle lande eller områder. Find ud af, om Apple TV-appen er tilgængelig i dit land eller område. Tilgængelighed af titler kan ændres.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.