Talen

Mac OS X: uw standaard-e-mailprogramma of -webbrowser wijzigen

Ontdek hier hoe u uw standaard Mac OS X-e-mailprogramma of -webbrowser wijzigt met Mail en Safari in Mac OS X v10.3 of hoger.

Een standaard-e-mailprogramma kiezen

1. Open mail (/Programma's/Mail).
  2. Kies Voorkeuren in het menu Mail.
  3. Klik op de knop Algemeen.
  4. Kies het gewenste standaard-e-mailprogramma in het venstermenu "Standaard-e-mailprogramma".

Een standaardwebbrowser kiezen

1. Open Safari (/Programma's).
  2. Kies in het Safari menu Voorkeuren.
  3. Klik op de knop Algemeen.
  4. Kies uw gewenste webbrowser in het venstermenu "Standaardwebbrowser".

Additional Information

Safari en Mail mogen niet worden verwijderd

Nadat u uw standaardprogramma hebt gewijzigd, mag u Safari of Mail niet verwijderen, zelfs als u niet van plan bent deze programma's te gebruiken. U hebt deze nodig om later uw standaardinstellingen te wijzigen.

Laatst gewijzigd op: 11-okt-2011
Nuttig?
Ja
Nee
  • Last Modified: 11-okt-2011
  • Article: HT1637
  • Views:

• Rating:

(1 reacties)