iMac (midten av 2007): Minnespesifikasjoner

Lær hvilke typer minne du kan bruke med iMac (midten av 2007)-maskiner:

• iMac (20-tommers, midten av 2007)

• iMac (24-tommers, midten av 2007)

iMac (midten av 2007) har to SDRAM-plasser (Synchronous Dynamic Random-Access Memory) ved siden av hverandre i bunnen av datamaskinen. Den kommer med minst 1 GB Double Data Rate (DDR2) SDRAM installert i én enkelt plass. Største mengde RAM (Random-Access Memory) du kan installere i maskinen er 4 GB: 2 GB SO-DIMM (Small Outline Dual Inline Memory Module) i hver plass.

Du kan bruke SO-DIMM-minne som oppfyller alle disse kravene:

• PC2-5300

• Ubufret

• Ikke-paritet

• 200-pinners

• 667 MHz DDR2 SDRAM

Du kan bruke RAM-modulstørrelser på 1 eller 2 GB i hver plass.

DIMM-moduler med noen av de følgende funksjonene støttes ikke:

• Registre eller buffere

• PLL-er

• ECC-kode (Error-Correcting Code)

• Paritet

• EDO-minne (Extended data out)

Følg alltid oppgraderingsanvisningene som er gitt for installering av minne. Forsøk aldri å fjerne skruer som ikke er oppført i oppgraderingsinstruksjonene.

Finn ut mer

Hvis du ønsker mer informasjon om oppgradering av minne i iMac (midten av 2007), kan du se denne artikkelen.