iMac (medio 2007): Geheugenspecificaties

Lees hier welke soorten geheugen je met een iMac (medio 2007) kunt gebruiken:

• iMac (20-inch, medio 2007)

• iMac (24-inch, medio 2007)

De iMac (medio 2007) heeft twee SDRAM-sleuven (Synchronous Dynamic Random-Access Memory) onder in de computer. Deze computer wordt geleverd met minstens 1 GB Double Data Rate (DDR2) SDRAM in een enkele sleuf. De maximale hoeveelheid RAM (Random-Access Memory) die je in de computer kunt installeren, is 4 GB: 2 GB SO-DIMM (Small Outline Dual Inline Memory Module) in elke sleuf.

Je kunt SO-DIMM-geheugen gebruiken dat voldoet aan al deze criteria:

• PC2-5300

• Niet-gebufferd

• Geen pariteit

• 200-pins

• 667 MHz DDR2 SDRAM

Je kunt in elke sleuf RAM-modules van 1 GB of 2 GB installeren.

DIMM's met een of meer van de volgende eigenschappen worden niet ondersteund:

• Registers of buffers

• PLL's

• Error-correcting code (ECC)

• Pariteit

• EDO-RAM (Extended data out)

Volg altijd de upgrade-instructies voor het installeren van geheugen altijd precies. Probeer nooit schroeven te verwijderen die niet in de upgrade-instructies worden genoemd.

Meer informatie

Raadpleeg dit artikel voor meer informatie over het upgraden van het geheugen in een iMac (medio 2007).