Talen

iTunes Cards en contentcodes inwisselen

Volg deze stappen om een iTunes Card of contentcode in te wisselen.

U kunt iTunes Cards en contentcodes inwisselen in de iTunes Store, App Store, iBooks Store of Mac App Store.

Als u al een account hebt, kunt u de cadeaubon inwisselen zonder een creditcard te gebruiken. Als u geen account hebt, kunt u een nieuwe account zonder betaalinformatie aanmaken.

Een code inwisselen

Selecteer waar u de code wilt inwisselen:

Een code inwisselen op een iPhone, iPad of iPod touch

1. Tik op het apparaat op iTunes Store, App Store of iBooks Store.
  2. Scrol omlaag op het scherm Uitgelicht en tik op 'Wissel in'. U moet inloggen met uw Apple ID.
    Wissel in - iOS
  3. Tik op 'U kunt de code ook handmatig invoeren'.
    In sommige landen kunt u iTunes Cards inwisselen met behulp van de ingebouwde camera van een apparaat.
    Handmatig invoeren - iOS
  4. Voer de code van de iTunes Card of de contentcode in en tik op 'Wissel in'. Als u een iTunes Card hebt, gebruikt u de 16-cijferige code op de achterkant van de kaart die met X begint.
    Handmatig invoeren - iOS
  5. Nadat u de code hebt ingewisseld, wordt het tegoed van uw iTunes-account bijgewerkt. U moet wellicht uitloggen en opnieuw inloggen om het tegoed weer te geven.
    Tegoed bijwerken - iOS
    Nadat u een contentcode inwisselt, wordt de download van het materiaal gestart.
    Contentcode ingewisseld - iOS

Een code inwisselen in iTunes voor Mac of pc

1. Installeer de nieuwste versie van iTunes.
  2. Open iTunes en ga naar de iTunes Store.
  3. Klik op Log in en voer uw Apple ID in.
    iTunes Store - Mac of pc
  4. Klik in het onderdeel Snelkoppelingen op 'Wissel in'.
    Koppeling Wissel in - Mac/pc
  5. Voer de code van de iTunes Card of de contentcode in en druk op Return. Als u een iTunes Card hebt, gebruikt u de 16-cijferige code op de achterkant van de kaart die met X begint. In sommige landen kunt u iTunes Cards inwisselen met behulp van de ingebouwde camera van een apparaat.
    Handmatig invoeren - Mac/pc
  6. Nadat u de code hebt ingewisseld, wordt het tegoed van uw iTunes-account bijgewerkt. U moet wellicht uitloggen en opnieuw inloggen om het tegoed weer te geven.
    Tegoed bijwerken - Mac/pc
    Nadat u een contentcode inwisselt, wordt de download van het materiaal gestart.
    Contentcode ingewisseld - Mac/pc

Een code inwisselen in de Mac App Store

1. Open de Mac App Store.
  2. Klik in het onderdeel Snelkoppelingen op 'Wissel in'. U moet inloggen met uw Apple ID.
    Snelkoppelingen - Mac App Store
  3. Voer de code van de iTunes Card of de contentcode in en druk op Return. Als u een iTunes Card hebt, gebruikt u de 16-cijferige code op de achterkant van de kaart die met X begint. In sommige landen kunt u iTunes Cards inwisselen met behulp van de ingebouwde camera van een apparaat.
    Handmatig invoeren - Mac App Store
  4. Nadat u een iTunes Card inwisselt, wordt het tegoed van uw iTunes-account bijgewerkt.
    Tegoed bijgewerkt - Mac App Store
    Als u een contentcode hebt ingewisseld, wordt de download van de app gestart.
    Mac App Store - Contentcode

Een code inwisselen in iBooks voor Mac

1. Open iBooks en ga naar de iBooks Store.
  2. Klik in het onderdeel Snelkoppelingen op 'Wissel in'. U moet inloggen met uw Apple ID.
    Onderdeel Snelkoppelingen

3. Voer de code van de iTunes Card of de contentcode in en druk op Return. Als u een iTunes Card hebt, gebruikt u de 16-cijferige code op de achterkant van de kaart die met X begint.
    Handmatig invoeren - iBooks Store op Mac of pc
  4. Nadat u een iTunes Card inwisselt, wordt het tegoed van uw iTunes-account bijgewerkt.
    Als u een contentcode hebt ingewisseld, wordt de download van het boek gestart.

Hulp aanvragen

Raadpleeg hier wat u moet doen als u een probleem hebt bij het inwisselen van een code of iTunes Card:

Raadpleeg wat u moet doen als u een vraag over de facturering of een aankoop hebt:

• Als u een bericht ziet waarin wordt gemeld dat uw tegoed tijdelijk niet beschikbaar is, kunt u dit mogelijk niet gebruiken. Probeer het later opnieuw.
  • U kunt het winkeltegoed gebruiken om items aan te schaffen totdat het is opgebruikt. Raadpleeg hoeveel krediet u nog over hebt.
  • Een iTunes-account kan tegelijkertijd cadeaubonnen, vooruitbetaalde kaarten, krediet en krediet voor een gratis nummer hebben. Lees hoe aankopen worden verrekend
  • U hebt een creditcard nodig om een iTunes-cadeau online aan te schaffen.

Laatst gewijzigd op: 24-apr-2014
Nuttig?
Ja
Nee
  • Laatst gewijzigd op: 24-apr-2014
  • Artikel: HT1574
  • Aantal keer bekeken:

• Beoordeling:

(1 reacties)