Sprog

Sådan indløses iTunes-gavekort og indholdskoder

Følg nedenstående fremgangsmåde for at indløse et iTunes-gavekort eller en indholdskode.

iTunes Store-gavekort og -indholdskoder kan indløses i iTunes Store, App Store, iBooks Store og Mac App Store.

Hvis du har en konto i forvejen, kan du indløse et gavekort uden at bruge et kreditkort. Hvis du ikke har en konto, kan du oprette en ny konto uden betalingsoplysninger.

Indløsning af en kode

Vælg, hvor du vil indløse koden:

Indløsning af en kode på iPhone, iPad eller iPod touch

1. Tryk på iTunes Store, App Store eller iBooks Store på enheden.
  2. Rul ned til bunden af afsnittet Udvalgt, og tryk på Indløs. Derefter skal du logge ind med dit Apple-id.
    Indløs – iOS
  3. Tryk på "Du kan også indtaste koden manuelt".
    I nogle lande kan du indløse gavekort vha. det indbyggede kamera.
    Manuel indtastning – iOS
  4. Indtast indholdskoden, og tryk på Indløs. Hvis du har et iTunes-gavekort, skal du bruge koden på 16 tegn, som sidder på bagsiden af kortet og begynder med X.
    Manuel indtastning – iOS
  5. Når du har indløst gavekortet, opdateres iTunes-kontosaldoen. Du skal logge ud og logge ind igen for at kunne se den nye saldo.
    Saldoopdatering – iOS
    Hvis du har indløst en kode til indhold, starter overførslen af indholdet.
    Indløsning af indholdskode udført – iOS

Indløsning af en kode i iTunes på en Mac-computer eller pc

1. Installer den nyeste version af iTunes.
  2. Åbn iTunes, og gå til iTunes Store.
  3. Klik på Log ind, og indtast dit Apple-id.
    iTunes Store – Mac eller pc
  4. Klik på Indløs under afsnittet Henvisninger.
    Henvisning til Indløs – Mac-computer/pc
  5. Indtast gavekort- eller indholdskoden, og tryk på Enter. Hvis du har et iTunes-gavekort, skal du bruge koden på 16 tegn, som sidder på bagsiden af kortet og begynder med X. I nogle lande kan du indløse gavekort ved hjælp af det indbyggede kamera.
    Manuel indtastning – Mac/pc
  6. Når du har indløst gavekortet, opdateres iTunes-kontosaldoen. Du skal logge ud og logge ind igen for at kunne se den nye saldo.
    Saldoopdatering – Mac-computer/pc
    Hvis du har indløst en kode til indhold, starter overførslen af indholdet.
    Indløsning af indholdskode udført – Mac/pc

Indløsning af en kode i Mac App Store

1. Åbn Mac App Store.
  2. Klik på Indløs under afsnittet Henvisninger. Derefter skal du logge ind med dit Apple-id.
    Henvisninger – Mac App Store
  3. Indtast gavekort- eller indholdskoden, og tryk på Enter. Hvis du har et iTunes-gavekort, skal du bruge den 16 tegn lange kode på bagsiden af kortet, som begynder med X. I nogle lande kan du indløse gavekort ved hjælp af det indbyggede kamera.
    Manuel indtastning – Mac App Store
  4. Når du har indløst et iTunes-gavekort, bliver iTunes-kontosaldoen opdateret.
    Opdateret saldo – Mac App Store
    Hvis du har indløst en kode til indhold, starter overførslen af programmet.
    Mac App Store – indholdskode

Indløsning af en kode i iBooks til Mac

1. Åbn iBooks, og gå til iBooks Store.
  2. Klik på Indløs under afsnittet Henvisninger. Derefter skal du logge ind med dit Apple-id.
    Afsnittet Henvisninger

3. Indtast gavekort- eller indholdskoden, og tryk på Enter. Hvis du har et iTunes-gavekort, skal du bruge koden på 16 tegn, som sidder på bagsiden af kortet og begynder med X.
    Manuel indtastning – iBooks Store på Mac eller pc
  4. Når du har indløst et iTunes-gavekort, bliver iTunes-kontosaldoen opdateret.
    Hvis du har indløst en kode til indhold, starter overførslen af bogen.

Muligheder for hjælp

Se her, hvad du skal gøre, hvis der opstår problemer md at indløse en kode eller et kort:

Se nedenfor, hvis du har et spørgsmål om betaling eller køb:

• Saldoen kan muligvis ikke bruges, hvis der vises en meddelelse om, at saldoen aktuelt ikke kan bruges. Prøv igen senere.
  • Du kan bruge saldoen til at købe emner, indtil saldoen er 0. Her kan du se, hvor meget der står på kontoen.
  • På iTunes-kontoen kan du på samme tid have gavecertifikater, forudbetalte kort, månedlige tilskud og saldo til gratis sange. Se her, hvordan betaling foregår
  • Du skal bruge et kreditkort for at kunne købe en iTunes-gave på internettet.

Sidst ændret: 09-06-2014