Talen

Gearchiveerd - De gids voor nieuwe gebruikers van de iPod nano

Hebt u een nieuwe iPod nano? Deze handige gids helpt u bij het volgende:

1. iTunes installeren
  2. Uw iPod nano aansluiten en configureren
  3. Uw iPod nano en iTunes vullen met muziek
  4. Uw iPod nano loskoppelen
  5. Afspelen op uw iPod nano
  6. Meer weten
  7. Problemen met iTunes en iPod nano oplossen

Dit artikel is gearchiveerd en wordt niet meer bijgewerkt door Apple.

1. iTunes installeren

Voordat u de iPod aansluit op uw Mac of pc of de iPod gebruikt, moet u de nieuwste iTunes-software installeren.

2. Uw iPod nano aansluiten en configureren

Laad de batterij op door de iPod aan te sluiten op een Apple iPod-lichtnetadapter, of sluit uw iPod aan op een USB-poort met stroomvoorziening (een poort van uw computer) om er zeker van te zijn dat uw computer de iPod-batterij oplaadt. (Als uw computer de aangesloten iPod niet lijkt te herkennen, wacht u dertig minuten zodat de iPod-batterij kan worden opgeladen voordat u doorgaat.)

3. Uw iPod nano en iTunes vullen met muziek

Zodra de installatie is voltooid, wordt iTunes geopend. Dan gebeurt een van de volgende twee dingen:

• Uw iPod wordt automatisch gevuld met muziek uit uw iTunes-bibliotheek (als u iTunes hebt ingesteld om uw iPod automatisch bij te werken)

OF

• U kunt kiezen welke muziek, audioboeken en podcasts u wenst toe te voegen als u ervoor hebt gekozen om uw muziek op uw iPod handmatig te beheren.

Als u handmatig inhoud wilt toevoegen, kunt u eenvoudig bestanden van uw iTunes-bibliotheek of afspeellijst naar het iPod-pictogram in de iTunes-bronlijst slepen. Als u iTunes voor de allereerste keer gebruikt, moet u eerst wat muziek toevoegen aan iTunes, zoals nummers van uw eigen cd's of muziek die zich al op uw harde schijf bevindt.

4. Uw iPod nano loskoppelen

Zodra u eenmaal uw muziek, audioboeken, en andere bestanden op uw iPod hebt, kunt u ervan gaan genieten.

• Als u het bericht "Loskoppelen toegestaan" op uw iPod ziet, koppelt u hem gewoon los van uw computer.
  • Als u het bericht "Niet loskoppelen" ziet, klikt u op het pictogram verwijderen dat verschijnt naast het pictogram van uw iPod in de iTunes-bronlijst en koppelt u vervolgens uw iPod los van uw computer wanneer u het bericht "Loskoppelen toegestaan" ziet.
  • Mijn iPod nano loskoppelen

5. Afspelen op uw iPod nano

Nu bent u klaar om van uw iPod te genieten.

6. Meer weten

Of u nu een Mac- of Windows-gebruiker bent, de onderstaande informatie helpt u maximaal plezier te beleven aan de iPod.

7. Probleemoplossing

Dit zijn typische problemen die u kunt ondervinden.

Algemeen

Mac

Windows

Aanvullende informatie

Belangrijk: Informatie over producten die niet door Apple zijn vervaardigd, is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden en impliceert niet dat Apple deze producten goedkeurt of aanbeveelt. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.

Laatst gewijzigd op: 6-dec-2011
Nuttig?
Ja
Nee
  • Laatst gewijzigd op: 6-dec-2011
  • Artikel: HT1494
  • Aantal keer bekeken:

• Beoordeling:

(1 reacties)