Kielet

iPhonen ja iPod touchin lataaminen

Tässä artikkelissa kerrotaan, mitä tarvitset akun lataamiseen ja mitä tehdä, jos laitteessa näkyy Akku vähissä -viesti.

Kun iPhone tai iPod touch on päällä, akkuilmaisin näkyy näytön oikeassa ylälaidassa. Se kertoo, kuinka paljon akussa on jäljellä varausta. Voit myös näyttää akun tilan prosentteina iPhonen tilapalkissa.

Liitä laite virtalähteeseen

Käytä laitteen mukana toimitettua USB-kaapelia ja liitä laite johonkin seuraavista virtalähteistä. (Jos käytät muun valmistajan kaapelia tai lisävarustetta, varmista, että se on Applen sertifioima.)

• Pistorasia: Käytä USB-virtalähdettä ja liitä laite pistorasiaan.
  • Tietokone: Varmista, että tietokone on päällä eikä nukkumassa, ja liitä laite USB 2.0- tai 3.0-porttiin. Älä käytä näppäimistön USB-portteja.
  • Muu USB-virtalähde: Voit käyttää laitteen lataamiseen virtalähteellä varustettua USB-keskitintä, telakointiasemaa tai muuta lisävarustetta.

Kun laite latautuu, akkukuvakkeen vieressä näkyy pieni salamakuvake iPhonen akkukuvake, kun laite on liitetty virtalähteeseen. Lue, mitä tehdä, jos laite ei lataudu sen ollessa liitettynä virtalähteeseen.

Jos tämä näyttö näkyy, akku on todella vähissä. Liitä laite virtalähteeseen ja anna sen latautua vähintään 10 minuutin ajan, ennen kuin käytät sitä. Tämän jälkeen voit käyttää laitetta sen latautuessa.

iPhone, jossa näkyy Akku vähissä -näyttö

Jos laite on sammunut, näyttö saattaa olla pimeänä muutaman minuutin ajan, vaikka laite on liitetty virtalähteeseen. Anna laitteen latautua, kunnes se käynnistyy tai kunnes se on latautunut kokonaan.

Jotkin Kiinassa myytävät laitteet voivat latautua ollessaan pois päältä. Jos lataat tällaista laitetta, näet seuraavan näytön:

Sammunut iPhone, jossa näkyy latautumisnäyttö.

Lisätietoja

Muokattu viimeksi: 14.10.2014