iPodin sarjanumeron tarkistaminen

Tässä artikkelissa kerrotaan, missä iPod nanon, iPod shufflen tai iPod touchin sarjanumero sijaitsee.

Sarjanumero löytyy monista eri paikoista. Muista, että Applen laitteistotuotteiden sarjanumeroissa saattaa joskus olla numero 0 (nolla), muttei koskaan O-kirjainta.

iPodin takaosa

iPod-mallista riippuen sarjanumero on kaiverrettu kotelon taakse tai se on kiinnittimessä tai sen alla. Alla olevissa kuvissa on esimerkkejä.

iPod nano ja iPod touch

Kaiverrettu kotelon taakse alaosaan.

No alt supplied for Image

iPod shuffle (4. sukupolvi) ja iPod nano (6. sukupolvi)

Kiinnittimen pinnassa, joka koskettaa laitteen takaosaa kiinnittimen ollessa suljettuna.

No alt supplied for Image

iPodin Tietoja-näyttö

Sarjanumero löytyy iPod touchin tai iPod nanon (6. sukupolvi tai uudemmat) Tietoja-näytöstä. Valitse Asetukset > Yleiset > Tietoja.

iPodin pakkaus

Jos tuotteen alkuperäinen pakkaus on tallessa, voit tarkistaa sarjanumeron viivakoodista.

iPodin laskusta tai ostokuitista

Jälleenmyyjät liittävät joskus kuittiin iPodin sarjanumeron.