Lade iPod classic, iPod nano og iPod shuffle

Finn ut hvordan du lader batteriet til iPod classic, iPod nano og iPod shuffle.

Velg enheten din. Usikker? Finn ut hvilken iPod-modell du har.

Lade iPod classic eller iPod nano

Bruk datamaskinen din eller en stikkontakt.

Bruke en datamaskin

1. Koble iPod til ladekabelen fra Apple.

2. Koble den andre enden av kabelen til en USB-port på datamaskinen (ikke tastaturets).

3. Datamaskinen må være slått på og våken mens iPod lades

Lade iPod med datamaskinen
Koble iPod til datamaskinen for å lade
Bruke en USB-veggadapter til å lade iPod

Bruke en stikkontakt

1. Koble iPod til ladekabelen fra Apple.

2. Koble den andre enden av kabelen til en kompatibel USB-lader. Du kan for eksempel koble den til en USB-strømadapter eller et Apple-sertifisert strømtilbehør, som en USB-hub eller en dokkingstasjon.

3. Koble USB-laderen til et strømuttak.

Lade iPod shuffle

Bruk datamaskinen din eller en stikkontakt.

Bruke en datamaskin

1. Finn Apple iPod shuffle USB-kabelen eller Apple iPod shuffle Dock som fulgte med iPod. Har du den ikke? Bruk en Apple-sertifisert USB-kabel i stedet.

2. Koble kabelen eller dokkingstasjonen til hodetelefonutgangen på iPod. Koble den andre enden til en USB-port på datamaskinen (ikke tastaturets).

3. Datamaskinen må være slått på og våken mens iPod lades.

Koble iPod shuffle til datamaskinen for å lade
Koble iPod shuffle til datamaskinen for å lade
Koble iPod shuffle til en USB-veggadapter for å lade

Bruke en stikkontakt

1. Koble Apple USB-kabelen eller dokkingstasjonen til hodetelefonutgangen på iPod.

2. Koble den andre enden av kabelen til en Apple USB-strømadapter.

3. Koble strømadapteren til en stikkontakt.

Hvis du trenger hjelp

* Oppladbare batterier har begrenset levetid. Finn ut mer om batteriets driftstid og hvordan du kan oppnå maksimal batterilevetid.